VIDEO Porziņģis turpina spēlēt rezultatīvi; "Mavericks" uzvar ar neiedomājamu rezultāta pārsvaru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas basketbolista Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Dalasas "Mavericks" ceturtdien, 14. oktobrī, "iznīcināja" Šarlotas "Hornets" vienību.

Dalasas "Mavericks" viesos ar rezultātu 127:59 (24:17, 37:13, 30:11, 36:18) sagrāva Šarlotas "Hornets" vienību.

Jāatzīmē, ka NBA regulārās sezonas maču rezultāta pārsvara rekords ir 68 punkti - tieši tikpat, cik "Mavericks" un "Hornets" šķīra arī šajā spēlē.

Porziņģis šajā mačā turpināja demonstrēt rezultatīvu sniegumu. 22 minūtēs un 36 sekundēs liepājnieks atzīmējās ar 17 punktiem (5/6 2p., 2/4 3p., 1/2 1p.), pievienojot deviņas atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles un divas pārtvertas bumbas.

Latvietis arī trīs reizes kļūdījās, divreiz pārkāpa noteikumus un maču noslēdza ar lietderību +31, kas bija piektais labākais rādītājs komandā.

"Mavericks" rindās šajā mačā rezultatīvākais bija Tims Hardavejs jaunākais, kurš atzīmējās ar 20 punktiem, bet "klusāks" vakars šoreiz Lukam Dončičam, kura kontā vien 10 punkti ar 28,6% precizitāti metienos no spēles.

"Hornets" sastāvā vien diviem spēlētājiem gūto punktu ailē izdevās pārvarēt divciparu skaitļa robežu - Džeimss Buknaits izcēlās ar 12 punktiem, bet Kodijs Martins pievienoja 11 punktus.

NBA pirmssezonas pārbaudes mačos "Mavericks" izcīnīja trešo uzvaru trīs spēlēs. Noslēdzošā pārbaudes spēle Dalasai būs plkst. 3:00 naktī uz sestdienu pret NBA čempioni Milvoki "Bucks".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu