VIDEO Maskavas ielā kāda iereibusi auto vadītāja, bēgot no policijas, apskadējusi vairākus auto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Ivars Soikāns/LETA

Naktī uz pirmdienu Maskavas ielas galā dzīvojošo ikdienu pabojājusi kāda iereibusi autobraucēja, kura, bēgot no policijas, apskādējusi ielas malā stāvošos auto.

Pirmdienas rītā Maskavas ielas iedzīvotājus sagaidīja vēl neredzēta aina, vairākas šķērsām zālienā stāvošas sadragātas automašīnas, spēkratu lauskas un sasisti stikli. Gados vecāko paaudzi, kas gādā par labiekārtošanu nama pagalmā, visvairāk satrauca nu jau iznīcinātie gadiem ilgi koptie apstādījumi.

Jānis, kuram pieder "Suzuki" auto, ziņas par to, ka pagalmā noticis kaut kas nelāgs, saņēmis jau ap plkst. 4 rītā, kad miegu iztraucējis pamatīgs blīkšķis un pazīstamas auto signalizācijas skaņas.

Pie nama "Degpunktā" sastapa arī Reini, kurš darbojās pie sašvīkātā "Audi", kas sadursmē bija noslēdzošais spēkrats. Vīrietis pats šajā apkaimē nedzīvo, no rīta atbrauca pēc vectēva palīgā sauciena.

Kas tad īsti atgadījās aizvadītājā naktī – skaidrību ievieš likumsargi. Atklājas, ka par atstāto postažu pie 305. mājas parūpējās četru cilvēku kompānija, kas izdomāja mukt no ceļu policijas ekipāžas.

Pirmais "Mercedes" ceļā patrāpījās "Toyota", tālāk aizķerts mikroautobuss. Brīdī, kad ceļu policijas ekipāža izgriezās uz 305. nama pagalmu, bēdzējs jau iebrauca "Suzuki" un "Škoda" spēkratos, bet mirklī vēlāk turpināja braukšanu un līdzīgi ietriecās "Ford" un "Audi" automašīnās.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu