Lāča uzbrukumā cietušais krievu bokseris pamodies no komas un pastāstījis par šaušalīgo incidentu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Lāča uzbrukumā smagi cietušais krievu bokseris Iļja Medvedevs ir pamodies no komas un pastāstījis par notikušo atgadījumu, vēsta "Telegram" kanāls "SHOT".

Aizvadītajā nedēļā Krievijas medijos parādījās vēsts, ka lāča uzbrukumā smagi cieta 23 gadus vecais krievu bokseris Iļja Medvedevs. Gūto savainojumu dēļ viņš nonāca komā.

Medvedevs mežā, kur viņam uzbruka lācis, atradās kopā ar diviem draugiem. Trijotne bija nolēmusi doties zvejā. Kamēr vienam no vīriešiem izdevās no uzbrukuma izvairīties un Medvedevs savainojumu dēļ nonāca reanimācijā, trešais kompanjons lāča uzbrukumā zaudēja dzīvību.

Tagad Medvedevs ir pamodies no komas un pastāstījis par notikumu gaitu no sava skata punkta.

Iepriekš tika ziņots, ka vīriešu notikuma vietā atrasti trīs nelegāli šaujamieroči. Medvedevs atzinis, ka šaujamieroči viņiem bijuši līdzi gadījumā, ja uz ezera parādās putni, tomēr nodarbošanos ar malumedniecību viņš kategoriski noliedzis.

Trijotne esot sadalījusies un vīrietis, kurš incidentā necieta, devās uz ezeru, lai sagatavotu laivu. Medvedevs esot izdzirdējis trīs šāvienus un kliedzienus pēc palīdzības. Sākotnēji sportists meties bēgt uz krasta pusi, bet pārdomājis un devies palīgā draugam. Diemžēl tobrīd jau bija par vēlu.

Lācis arī uzbruka Medvedevam, bet bokserim ar naža dūrieniem izdevās dzīvnieku nogalināt.

Krievijas Boksa federācija jau uzreiz pēc negadījuma paziņoja, ka segs Medvedeva atlabšanas procesa izmaksas.

Medvedevs savas amatiera karjeras laikā ir izcīnījis 11 uzvaras, piedzīvojot 10 zaudējumus

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu