VIDEO Bertāns ar perfektu metienu precizitāti palīdz "Wizards" izcīnīt uzvaru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: AFP/SCANPIX

Latviešu uzbrucēja Dāvja Bertāna pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Vašingtonas "Wizards" ceturtdien, 28. oktobrī, izcīnīja savas sezonas trešo uzvaru četros mačos.

"Wizards" viesos ar rezultātu 116:107 (24:19, 38:33, 25:34, 29:21) pārspēja Bostonas "Celtics" basketbolistus.

Bertāns šajā spēlē laukumā pavadīja 17 minūtes un 35 sekundes, atzīmējoties ar septiņiem punktiem (2/2 2p., 1/1 3p.). Tāpat viņa kontā arī trīs atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle, divas kļūdas un lietderības koeficients +2.

"Wizards" rindās rezultatīvākais ar 22 punktiem šajā mačā bija starpsezonas jaunieguvums Spensers Dinvidijs, bet komandas līderim Bredlijam Bīlam šajā mačā nevedās ar metienu precizitāti - 7/19 divpunktu metienos, 0/6 tālmetienos un 3/3 sodiņos. Kopsummā Bīls šajā mačā atzīmējās ar 17 punktiem, 10 rezultatīvām piespēlēm un vienu ļoti kuriozu epizodi.

Pretinieku sastāvā rezultatīvākais šoreiz bija Džeisons Teitams, kurš atzīmējās ar 23 punktiem, bet 22 punktus, nākot no rezervistu soliņa pievienoja Deniss Šroders.

"Wizards" šosezon, kā jau minēts, ir izcīnījuši trīs uzvaras četros mačos, kas viņiem dod 5. vietu Austrumu konferencē.

Bertānam individuāli gan sezonas sākums padevies pa galam neveiksmīgs - vidēji mačā latvietis atzīmējies ar sešiem punktiem un divām bumbām zem groziem, tālmetienus realizējot ar 33,3% precizitāti.

Nākamo maču "Wizards" aizvadīs jau rīt, plkst. 2 pēc Latvijas laika tiekoties ar Altantas "Hawks".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu