Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

FOTO "Viņi man virsū uzlēja skābi..." Kazahstānas bokseris Anglijā pārcietis šaušalīgu uzbrukumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Viktors Kotočigovs
Viktors Kotočigovs Foto: Instagram/ @viktor.boxerkz

Kazahstānas bokseris Viktors Kotočigovs savā "Instagram" kontā padalījies ar attēliem un stāstu par šaušalīgu uzbrukumu, ko viņam nācies pārciest treniņnometnē.

28 gadus vecais Kotočigovs atrodas Anglijā, aizvadot treniņnometni pirms savas 11. decembrī gaidāmās cīņas. 

Vieglā svara bokserim gan šī treniņnometne izvērtusies pa galam neveiksmīga, jo viņam šobrīd nākas atkopties no pārciesta uzbrukumā. Bokseris atklāj, ka viņa dzīvesvietā mēģinājuši ielauzties vairāki cilvēki.

"Aizlidoju uz Angliju, lai sāktu treniņnometni. Ceturtajā dienā atrados noīrētajā dzīvesvietā un jau biju iemidzis. Vienā brīdī dzirdēju, ka kāds visai skaļi cenšas uzlauzt mana mājokļa durvis," atceras bokseris.

Kotočigovs uzreiz esot pamodies un devies uz virtuvi, lai nobruņotos ar nazi, tomēr potenciālo ieroču arsenāls bijis daudz pieticīgāks: "Tur atradu tikai dakšiņas un karotes."

"Pēkšņi atveras durvis un tur ir vairāki cilvēki ar kapucēm uz galvas. Ieņēmu savu cīņas stāju un gatavojos cīnīties. Iebrucējiem gan bija citi plāni, jo viņi man virsū uzlēja skābi. Sāpēs sarāvos čokurā. Tikmēr viņi aizbēga un noslēpās," raksta bokseris.

Sportists atklāj, ka nekavējoties zvanījis trenerim, kurš tad arī palīdzējis viņam nokļūt slimnīcā.

"Pēdējās dienas esmu pavadījis slimnīcā, ārstu uzraudzībā dziedējot apdegumus. Es nebiju iesaistījies konfliktos, tāpēc man nav ne jausmas, kam šis bija izdevīgi. Vienu gan es sapratu - treniņnometnes jārīko pazīstamās vietās," nobeigumā raksta bokseris.

Kotočigovs savas profesionālās karjeras laikā ir izcīnījis 14 uzvaras (piecas ar nokautu), piedzīvojot divus zaudējumus (viens ar nokautu).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu