FOTO Liepājā sākusies otra veikala "Lidl" celtniecība

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mazumtirdzniecības tīkla "Lidl" veikals Sergeja Eizenšteina ielā pirms atklāšanas.
Mazumtirdzniecības tīkla "Lidl" veikals Sergeja Eizenšteina ielā pirms atklāšanas. Foto: Paula Čurkste/LETA

Teritorijā Ezermalas ielā 3a, līdzās Parka ielai, šonedēļ rosās būvnieki – Liepājā ir sākusies otra veikala "Lidl" celtniecība, ziņo portāls "Liepajniekiem.lv". 

Kompānija "Lidl Latvija" iepriekš paziņoja, ka jaunais veikals durvis klientiem vērs nākamā gada otrajā pusē.

Jaunā "Lidl" veikala ēka būs 2400 kvadrātmetrus liela ar 1400 kvadrātmetrus plašu tirdzniecības zāli. Pie veikala plānots izveidot ērtu stāvvietu 151 automašīnai, tai skaitā stāvvietas cilvēkiem ar īpašām vajadzībām un ģimenēm ar bērniem. Velosipēdistu ērtībai tiks uzstādīti rāmji drošai to pieslēgšanai.

Veikala būvniecības darbus veic būvuzņēmums "Anzāģe".

Jau ziņojām, ka pirmo "Lidl" veikalu Liepājā, Ganību ielā, atklāja 7. oktobrī. Lai gan pagājis jau mēnesis, katru dienu no rīta līdz vakaram pie "Lidl" vērojama gara pircēju rinda.

Jaunā veikala apkārtnes apzaļumošanai "Lidl" iestādīs 160 koku lielstādus un dekoratīvos krūmus. Tāpat tiks saglabātas un pārstādītas 19 pie veikala jau augošas liepas.

"Lidl" Latvijā investējis vairāk nekā 200 miljonus eiro savu veikalu un loģistikas centra būvniecībā, kā arī veidojot jaunas ielas, satiksmes apļus, krustojumus, apstādījumus un dažādus apkārtējās infrastruktūras uzlabojumos. Uzņēmums Latvijā arī radījis jau vairāk nekā 2000 jaunas darbavietas.

Kompānija atzīmē, ka plānošana un gatavošanās veikalu atvēršanas dienai ir aizņēmusi vairākus gadus, un tā ir turpinājusies par spīti Covid-19 pandēmijas izaicinājumiem.

"Lidl" Rīgā atrodas sešās vietās - Imantā, Zolitūdē, Pļavniekos, Purvciemā, Dreiliņos un Mežciemā, bet pa vienam veikalam ir Liepājā, Ventspilī, Tukumā, Jelgavā, Ogrē, Valmierā, Jēkabpilī, Rēzeknē un Daugavpilī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu