Slavens "tiktokeris" nošāvis savu sievu un viņas draugu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Divu cilvēku slepkavībā apsūdzēts 29 gadus vecais komiķis Ali Nasers Abulabans, kurš vietnē "TikTok" ir zināms ar segvārdu Jinnkid un kuram ir teju 1 miljons sekotāju.

Ārvalstu mediji vēsta, ka Abulabans savā dzīvesvietā esot nošāvis savu 28 gadus veco sievu un meitas māti Anu un viņas 29 gadus veco draugu Reiburnu Kadenasu Baronu. Incidents esot noticis dažas stundas pēc tam, kad Abulabans savas meitas planšetdatorā uzstādījis noklausīšanās programmu. 

Ziņots, ka pārim bijušas vētrainas attiecības un Ana esot lūgusi vīru izvākties no abu kopīgās dzīvesvietas oktobra vidū. 

Saskaņā ar prokuroru teikto, Abulabans noklausīšanās ierīcē esot dzirdējis savas sievas un viņas drauga sarunu un steidzies uz savu dzīvesvietu no viesnīcas, kur bija apmeties.

Ziņots, ka Abulabans esot ienācis dzīvoklī un sašāvis Baronu trīs reizes, pēc tam iešāvis sievai galvā. Prokurori sacīja, ka Abulabans pēc notikušā esot piezvanījis savai mātei, lai atzītos nodarījumā. 

Pēc tam "TikTok" slavenība esot izņēmis meitu no skolas un pats piezvanījis policijai. 

Jau septembrī Abulabana sieva esot vērsusies policijā pret vīru, apsūdzot viņu grūstīšanā un ievainojumu nodarīšanā. Ana bija plānojusi iesniegt tuvošanās aizliegumu, taču nav zināms, vai viņas lūgums ticis apmierināts.

Abulabans tika arestēts 45 minūtes pēc zvana veikšanas, un viņa automašīnā atradās meita, kura šobrīd nogādāta pie ģimenes tuviniekiem.  Ali gan noliedza savu vainu slepkavībās.

Ja Ali tiks notiesāts, viņam draud mūža ieslodzījums vai pat nāvessods.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu