Pirmdienas horoskops: 15. novembris

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Miegains kaķis
Miegains kaķis Foto: Unsplash

Horoskops pirmdienai, 15. novembrim.

AUNS

Profesionālajā jomā paspēsi parādīt sevi no vislabākās puses. Iespējams, saņemsi ne tikai atzinību un uzslavas, bet arī karjeras piedāvājumu. Vakarā mājās svarīgi saimniecības darbi.

VĒRSIS

Kārtojot lietišķās darīšanas, esi uzmanīgs ar juridiskiem jautājumiem. Pirms dokumentu parakstīšanas rūpīgi jāizlasa visi teksti, bet labāk parādīt kādam speciālistam.

DVĪŅI

Kolēģiem vai priekšniekiem var būt atšķirīgi viedokļi par to, kā atrisināt sarežģītus jautājumus. Neiesaisties strīdos, ja tavos spēkos nav situāciju ietekmēt un mainīt.

VĒZIS

Sargies no sakāpinātām emocijām un to iespaidā nepieņem lēmumus – it īpaši profesionālajās lietās. Paveic kārtīgi savu darbu un neiesaisties attiecību skaidrošanā.

LAUVA

Sekmīgi nokārtosi dažādus lietišķos jautājumus, saorganizēsi, atrisināsi. Tikai vērīgam jābūt ar dokumentiem – ja kaut kas jāparaksta, tad iedziļinies saturā un niansēs.

JAUNAVA

Nedaudz piktosies, ka daži kolēģi jau dzīvo svētku noskaņās un neizdara visu, kā pieklājas. Tev sirdsapziņa neļauj kaut ko pamest pusratā, un tāpēc varbūt šodien jāpastrādā ilgāk.

SVARI

Plāni kā Napoleonam, bet vai būs iespējas realizēt? Izturies pret lietišķiem jautājumiem nedaudz piezemētāk. Jauniem projektiem nav tas labākais laiks.

SKORPIONS

Ko esi nolēmis, tas jādara. Kritiķos daudz neklausies, jo tev ir skaidrs mērķis un plāns, kā to sasniegt. Savu tiesu prasīs privātā dzīve. Iespējams, risināmi pedagoģiskie jautājumi.

STRĒLNIEKS

Diena paies aktīvi rosoties. Varbūt sāksi kādu jaunu projektu vai izveidosi svarīgus lietišķos kontaktus. Tavs darbs tiks atbilstoši novērtēts materiālā izteiksmē.

MEŽĀZIS

„Pasmaidi! Sirds gaišāka kļūs...” tā savulaik teica teātra leģenda Edgars Liepiņš. Jā, gan! Ar smaidu panāksi vairāk nekā ar pamācošā tonī klāstītiem argumentiem.

ŪDENSVĪRS

Profesionālajā vidē gan nemierīgi: iespējami strīdi un varbūt arī pa kādai intridziņai. No dažādām peripetijām turies pa gabalu, tev svarīgākas lietas darāmas.

ZIVIS

Veiksmīgi darba jautājumi. Kāds var saņemt karjeras piedāvājumu, kāds ieraudzīt sludinājumu par savu sapņu darbu, kāds atrisināt sarežģītu situāciju.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu