Martins Dukurs olimpisko sezonu sāk ar sudrabu Īglsas trasē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Martins Dukurs
Martins Dukurs Foto: Viesturs Lācis/bobslejs.lv

Latvijas skeletonists Martins Dukurs piektdien Īglsas trasē Insbrukā izcīnīja otro vietu olimpiskās sezonas pirmajā Pasaules kausa posmā, kamēr Tomass Dukurs bija 16.pozīcijā.

M.Dukurs uzvarētājam Aleksandram Tretjakovam no Krievijas divu braucien summā piekāpās par 0,07 sekundēm. Latvijas skeletonists šajā trasē bija uzvarējis 13 sacīkstēs pēc kārtas.

Sievietēm pirmais brauciens sāksies, kad Latvijā būs plkst.15.30, bet otrais - pusotru stundu vēlāk. Pirmajā braucienā Endija Tērauda trasē dosies kā pēdējā no 25 dalībniecēm.

Kopš 2006.gada Starptautiskā Bobsleja un skeletona federācija (IBSF) Pasaules kausa posmus rīko kopā, vienā etapā sadalot piecus medaļu komplektus - skeletonā dāmām un kungiem, bobslejā vīriešiem divniekos un četriniekos, kā arī bobslejistēm divniekos.

Arī otrais Pasaules kausa posms nākamajā nedēļas nogalē notiks turpat Insbrukas trasē. Nākamie trīs posmi notiks Vācijas trasēs - Altenbergā, Vinterbergā un atkal Altenbergā, bet jauno gadu komandas sagaidīs Siguldā. Tad notiks vēl viens Pasaules kausa posms Vinterbergā, bet pēdējais posms janvāra vidū norisināsies Šveicē - Sanktmoricā, dalot arī Eiropas čempionāta medaļas. Sezonas noslēgums plānots februārī Pekinas olimpiskajās spēlēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu