VIDEO Bļugeram rezultatīvs sniegums komandas uzvarā

Papildināts
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: AP/Scanpix

Ceturtdien, 25. novembrī, ar divu rezultativitātes punktu spēli atzīmējās Latvijas hokeja uzbrucējs Teodors Bļugers, palīdzot izcīnīt uzvaru viņa pārstāvētajai Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandai Pitsburgas "Penguins".

"Penguins" savā laukumā ar rezultātu 4:1 (0:0, 3:0, 1:1) apspēlēja Vankūveras "Canucks" hokejistus.

Bļugers šajā mačā laukumā pavadīja 16 minūtes un piecas sekundes (46 sekundes mazākumā un 49 sekundes vairākumā), atzīmējoties ar divām rezultatīvām piespēlēm. Tāpat latvieša kontā arī pa vienam metienam uz pretinieku vārtiem, spēka paņēmienam, un bloķētam metienam.

Šo spēli latviešu uzbrucējs noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +2.

"Penguins" rindās šajā mačā ar vārtu guvumiem izcēlās Braiens Rasts, Evans Rodrigess Zeks Astons-Rīss un Broks Makgins. Bļugers rezultatīvi piespēlēja tieši Astona-Rīsa un Makgina vārtu guvumos.

Pretinieku sastāvā vienīgos vārtus guva Bo Horvats.

Metropolitēna divīzijā "Penguins" ieņem piekto vietu ar 22 punktiem 19 spēlēs, bet "Canucks" atrodas septītajā pozīcijā Klusā okeāna divīzijā ar 14 punktiem 20 mačos.

27 gadus vecais Bļugers šosezon 19 mačos guvis piecus vārtus, veicis četras rezultatīvas piespēles un sakrājis lietderības koeficientu +3.

Citā mačā Sanhosē "Sharks" savā laukumā ar 6:3 (1:1, 2:2, 3:0) pieveica Otavas "Senators".

Balcers laukumā bija 16 minūtes un četras sekundes, no kurām minūti un 18 sekundes mazākumā. Latviešu uzbrucējs izpildīja divus metienus pa pretinieku vārtiem, bloķēja trīs viesu raidījumus pa vārtiem un zaudēja vienīgajā iemetienā.

Balcers mača 52.minūtē rezultatīvi asistēja uzvaras vārtu autoram Timo Maijeram.

"Sharks" rindās ar gūtiem vārtiem izcēlās Metjū Njeto, Tomāšs Hertls, Niks Bonino, Logans Kutūrs un Džeikobs Midltons. Pēdējie divi ripas iemeta jau tukšos "Senators" vārtos.

"Senators" sastāvā precīzi metieni padevās Breidijam Tkačakam, Džošam Norisam un Konoram Braunam.

NHL Rietumu konferences kopvērtējumā "Sharks" ar 21 punktu 19 spēlēs ieņem devīto vietu

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu