VIDEO Cēsīs nāvējoši notriec gājēju, kas, visticamāk, šķērsoja brauktuvi tam neatļautā vietā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Sintija Zandersone/LETA

Vēl nenoskaidrotos apstākļos, trešdien, 24. novembrī Cēsīs gāja bojā vīrietis, kas, visticamāk, šķērsoja brauktuvi tam neatļautā vietā un tika notriekts, vēsta "Degpunktā".

Ance kopā ar draugu trešdien devās apciemot vecvecākus, taču ceļš līdz radinieku mājai šoreiz izvērsās nepatīkams. Uz Piebalgas ielas bez divdesmit minūtēm deviņos gulēja miris vīrietis, un garāmbraucējiem atlika vien minēt, kādi ir bijuši viņa pāragrās nāves apstākļi.

"Tur bija policijas mašīna, gājējs gulēja, aptuveni šajā vietā [rāda]," saka Ance, pieļaujot, ka cilvēks uzskrējis uz ielas, notriekts, kā rezultātā uzkritis uz mašīnas motora pārsega, izsitis auto priekšējo stiklu un pārkritis pāri automašīnai.

Arī kaimiņi, satrūkušies no bākugunīm un no lielās jezgas, izgāja pagalmā. Negadījums notika blakus Anitas mājai – pie viņas vārtiņiem bija piezemējies notriektā vīrieša zābaks.

Anita, kas dzīvo Piebalgas ielā, stāsta, ka notikuma vietā sabrauca ātrās palīdzības mašīnas un policija, kuri veica mērījumus un fotografēja.

Sieviete spriež, ka 55 gadus vecais gājējs nav šķērsojis ielu tam atļautā vietā. Vismaz tā varēja noprast no sadauzītās automašīnas vadītāja žestiem.

Deviņpadsmit gadus vecais vadītājs nebija braucis dzērumā – policija uz vietas veica alkometra testu un tas uzrādīja nulle promiles. Taču nav zināms, vai gājējs nepārvietojās pa ielas braucamo daļu, būdams iereibis.

"Cik man stāstīja, bet tā nav oficiāla informācija, vīrietis bija iereibis un pats izskrēja uz ceļa, bet policija sniegs vairāk informācijas,"

 spriež aculieciniece Ance.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu