Igaunijā brauciens uz akvaparku gandrīz beidzas ar traģēdiju - piedzērusies autovadītāja briesmām pakļauj bērnu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Igaunijas policija. Ilustratīvs attēls.
Igaunijas policija. Ilustratīvs attēls. Foto: Ilze Timbare/LETA

Pateicoties vērīgam autovadītājam, Igaunijā policisti aizturēja sievieti alkohola reibumā, kura apdraudēja savu mazgadīgo bērnu un citus satiksmes dalībniekus, vēsta portāls "Postimees".

Ceturtdienas, 25. novembra, vakarā kāds modrs autovadītājs informēja policiju, ka uz lauka no ceļa nobraukusi kāda automašīna.

Mašīnā atradies pirmsskolas vecuma bērns, taču pie stūres sēdusies sieviete alkohola reibumā.

Vērīgais autovadītājs apturēja savu automašīnu un devās uz lauku, kurā atradās sievietes automašīna.

Vīrietis vēlējās noskaidrot, vai sievietei un bērnam nav nepieciešama palīdzība.

"Par laimi, māte un bērns nav cietuši, bet kāds autovadītājs uzskatīja par pareizu ziņot par neatbilstošā stāvoklī esošu autovadītāju kopā ar bērnu," skaidroja Igaunijas prefektūra.

Kad notikuma vietā ieradās policijas patruļa, atklājās bēdīgā stāsta detaļas par to, kas notika pirms nobraukšanas no ceļa un kāpēc automašīna nokļuva laukā.

Autovadītāja kopā ar bērnu pavadīja laiku ūdens atrakciju parkā, kur bez patīkamām ūdens procedūrām tika lietoti arī stiprie dzērieni.

"Diemžēl, atstājot ūdens atrakciju parku, sieviete pieņēma ļoti nepareizu lēmumu – viņa sēdās pie stūres un devās mājās ar savu bērnu. Par laimi, brauciens drīz beidzās grāvī un brauciena sekas bija tikai dubļos iestidzis auto. Ņemot vērā sievietes stipro reibumu, tas varēja beigties daudz sliktāk," sacīja policija.

Šīs bīstamās situācijas dēļ bērns nodots citam vecākam. Un sieviete tajā pašā vakarā tika apcietināta.

"Ja šajā skumjajā stāstā meklē kaut ko labu, tad, pirmkārt, tā ir laime, ka bīstamās nobraukšanas no ceļa nav gūtas traumas. Otrkārt, sakām paldies gādīgam autovadītājam, kurš piedāvāja savu palīdzību," sacīja policija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu