VIDEO Cīņas sporta sabiedrību satricina viens no pēdējo laiku nevienlīdzīgākajiem dueļiem (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Frenks Mirs
Frenks Mirs Foto: AFP/SCANPIX

Sašutumu cīņas sporta komūnā izraisījis aizvadītajā nedēļas nogalē notikušais "Triad Combat" pirmais cīņu turnīrs.

Aizvadītajā nedēļas nogalē norisinājās pirmais "Thriller" rīkotais "Triad Combat", kurā piedalījās arī vairāki visā pasaulē pazīstami cīņas sporta atlēti. Starp cīņu šova dalībniekiem bija arī MMA ikona Frenks Mirs.

"Triad Combat" noteikumi ir salīdzināmi ar boksu, tomēr dueļi norisinās trīsstūra formas ringā un abiem cīkstoņiem rokās ir MMA cimdi. Tāpat abiem cīņas dalībniekiem tiek atļauts ilgāk strādāt klinčā.

Lai gan "Triad Combat" ir MMA un boksa maisījums, Miram šajā duelī būtībā izredžu nebija, jo viņa pretinieks bija Kubrats Puļevs, kurš vēl aizvadītajā gadā cīnījās par četrām pasaules čempiona jostām, kuras tobrīd vēl piederēja Entonijam Džošua. Savukārt Mirs savā MMA karjeras "pīķī" bija tieši džiudžitsa speciālists, bet, tuvojoties karjeras beigām, leģendārais cīkstonis piecus no pēdējiem astoņiem zaudējumiem piedzīvoja ar nokautu.

Līdz ar to cīņas sporta komūnai bija pamatotas bažas par Mira spējām uzņemt sitienus no profesionāla boksera. Šīs bažas bija pamatotas, jo jau pirmā raunda izskaņā Mirs vairs nesaprata, kur atrodas.

Pēc cīņas plašs sašutums tika pieredzēts cīņas sporta komūnā. Daļu kritikas izpelnījās cīņas tiesnesis Dens Miragliota, kurš duelim turpināties atļāva pārāk ilgi.

"Dena Miragliotas aicinājums Frenku Miru, kurš jau bija staigājošs līķis, turpināt cīņu vienkārši ir nolaidība," rakstīja komentētājs Maikls Morgans.

Vēl kāds lietotājs norādīja, ka šis nav pirmais incidents, kad Miragliota nežēlo Frenku Miru.

Citi lietotāji uzsvēra, ka Mirs pavisam noteikti nedrīkstēja atrasties ringā ar profesionālu bokseri.

"Cilvēku, kurš atļāva 42 gadus vecam Miram iziet ringā pret olimpisko čempionu, vajadzētu tiesāt par slepkavību," rakstīja kāds "Twitter" lietotājs.

Mirs savā profesionālajā MMA karjerā 32 mačos izcīnījis 19 uzvaras, bet Puļevs 31 boksa cīņā ir piedzīvojis vien divas neveiksmes.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu