Zodiaka zīmes, kuras izvairās no saistībām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Erik Witsoe/ Unsplash

Mīlestība ir viena no skaistākajām sajūtām, ko mūža laikā var piedzīvot, taču ir cilvēki, kuri dažādu iemeslu dēļ no šīm jūtām slēpjas. Uzzini, vai esi šo zīmju vidū!

1. Ūdensvīrs

Ūdensvīrs ļoti izbauda brīvību un neatkarību, kā arī labprāt dzīvo savā pasaulē. Viņi izvairās izpaust savas emocijas, tādēļ spēj mīlēt tikai tādu cilvēku, ar kuru jūt pietiekami stipru saikni.

2. Dvīņi

Būdama daudzpusīga personība, Dvīņi dodas piedzīvojumos un labprāt pieņem pārmaiņas savā dzīvē. Šī horoskopa zīme bēg no attiecībām, ja jūt, ka tajās iestājas rutīna. 

3. Jaunava

Jaunavas bēg no mīlestības, jo baidās tikt sāpinātas. Šī horoskopa zīme ir ļoti jūtīga, tādēļ cenšas to noslēpt, ārēji izliekoties par stiprām. Šādā veidā Jaunavas sevi pasargā no liekiem satricinājumiem. 

4. Mežāzis

Viņi ir ļoti mērķtiecīgi un neatkarīgi. Mežāzis nevēlas palikt otrajā vietā, tādēļ partnerim viņš vienmēr jāizvēlas kā prioritāte. 

5. Auns

Karstasinīgie un pašpārliecinātie Auni iemīlas ļoti ātri. Tikpat ātri kā iemīlas, Aunam arī jūtas pāriet. Viņam patīk adrenalīns, ko sniedz mīlestība, taču, kad jūtas izsīkst, Auns pēc iespējas ātrāk izbeidz attiecības.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu