"Ar lidmašīnu vēl nebiju driftējis." Bijušais "X faktora" dalībnieks Chaina stāsta par "airBaltic" lidmašīnas sarežģījumiem piezemējoties (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Portāla "Apollo.lv" kolāža

Vladimirs Cirkovs, kurš zināms ar skatuves vārdu Chaina, bija viens no lidmašīnas "airBaltic" pasažieriem, kas atgriezās Rīgā no Stokholmas un kas sliktas redzamības dēļ lidostā "Rīga" nobraukusi no manevrēšanas ceļa.

Piektdien, 3. decembrī, snigšanas un sliktas redzamības dēļ lidostā "Rīga" no skrejceļa nobrauca "airBaltic" lidmašīna. Sajūtas bijušas "interesantas". "Ar lidmašīnu vēl nebiju driftējis," sarunā ar portālu "Apollo.lv" teic Vladimirs Cirkovs, kurš plašāk zināms ar skatuves vārdu Chaina.

"Liels respekts pilotam un visiem lidostas darbiniekiem, kuri ļoti operatīvi visu izdarīja, lai mēs tiekam ārā no lidmašīnas un esam nogādāti lidostas telpās!" norāda Chaina.

Viņš Latvijā atgriezās no tikšanās ASV ar Toniju Braunu, kas ir pazīstams producents.

Jau vēstīts, ka aviokompānijas reisa BT102 no Stokholmas lidmašīna "Airbus A220-300" piektdien spēcīgas snigšanas dēļ no skrejceļa noslīdēja pēc nosēšanās.

Pēc "airBaltic" pārstāve Alise Bethere sniegtās informācijas, visi 44 pasažieri tika droši nogādāti lidostas terminālī, savukārt lidmašīna tiks nogādāta angārā tālākas inspekcijas veikšanai.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu