Bertānam ļoti mazs spēles laiks "Wizards" zaudējumā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: Reuters/ScanPix

Dāvis Bertāns aizvadītās nakts Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā, kuru viņa pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" zaudēja, laukumā pavadīja ļoti īsu laiku, punktus negūstot.

Vašingtonas "Wizards" ar 110:116 (18:28, 29:30, 31:30, 32:28) viesos piekāpās Indianas "Pacers"

Bertāns laukumā pirmajā puslaikā bija trīs minūtes un 22 sekundes, kuru laikā aizmeta garām grozam vienīgo izpildīto tālmetienu. Citos statistikas rādītājos Bertāns neizcēlās, bet spēli noslēdza ar +/- rādītāju -7.

Otrajā spēles daļā "Wizards" latviešu uzbrucējs laukumā vairs nedevās. Tiek ziņots, ka Bertānam maču liedza turpināt vēdera vīruss.

Šis bija "Wizards" ceturtais zaudējums pēdējās piecās spēlēs, kā arī astotā neveiksme pēdējos 12 mačos, kamēr "Pacers" pārtrauca četru zaudējumu sēriju.

Vašingtonas vienībā rezultatīvākais ar 34 gūtajiem punktiem bija Bredlijs Bīls, bet pa 14 punktiem pievienoja Kails Kuzma un Daniels Gafords.

Tikmēr lielisku maču "Pacers" sastāvā aizvadīja lietuvietis Domants Sabonis, kurš guva 30 punktus, izcīnīja desmit atlēkušās bumbas zem groziem, atdeva sešas rezultatīvas piespēles, trīsreiz pārtvēra bumbu un bloķēja vienu pretinieku metienu.

NBA Austrumu konferences kopvērtējumā "Wizards" ar 14 uzvarām 11 mačos noslīdējusi uz piekto vietu, kamēr "Pacers" ar desmit panākumiem 26 spēlēs ir 13.pozīcijā 15 komandu konkurencē.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu