Skandalozais "jūtūberis" Džeiks decembra vidū necīnīsies ar Fjūrija pusbrāli; atrasts cits pretinieks

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džeiks Pols
Džeiks Pols Foto: AFP/SCANPIX

"YouTube" zvaigzne Džeiks Pols decembra vidū paredzētajā cīņā necīnīsies ar Tomiju Fjūriju, jo britu bokseris treniņā iedzīvojies savainojumā.

Džeika Pola un Tomija Fjūrija duelis bija paredzēts 18. decembrī. Šai cīņai bija vēl virkne pievienoto nosacījumu, piemēram, gadījumā, ja zaudējumu piedzīvotu Fjūrijs, viņam būtu jāmaina vārds, savukārt Polam pēc zaudējuma būtu jāpamet bokss.

Tomēr šis duelis nenotiks, jo Fjūrijs 12 dienas pirms cīņas paziņoja, ka savainojuma dēļ nevarēs iziet ringā. Brits atklāja, ka viņš treniņu procesā iedzīvojies ribu lūzumā, kā arī viņam konstatēta bakteriāla infekcija krūškurvī.

Tas gan nenozīmē, ka ringā nedosies pats Pols. 23 gadus vecais amerikānis ir apņēmības pilns cīņu aizvadīt 18. decembrī. Cīņas organizatori Polam ir piemeklējuši arī pretinieku, kurš būs neviens cits kā "jūtūbera" pēdējās cīņas oponents Tairons Vudlijs.

Leģendārais MMA cīkstonis 29. augustā jau aizvadīja cīņu pret Polu, piedzīvojot profesionālā boksa debiju. Šajā cīņā 39 gadus vecais cīkstonis zaudēja pēc tiesnešu lēmuma. Uzreiz pēc dueļa abi cīkstoņi vienojās, ka revanša cīņa notiks gadījumā, ja Vudlijs uz sava ķermeņa uztetovēs vārdus: "Es mīlu Džeiku Polu." To Vudlijs arī izdarīja, bet Pols savu solījumu neturēja.

Tagad gan "jūtūberim" nāksies turēt vārdu un aizvadīt revanša cīņu ar pieredzes bagāto MMA leģendu.

Džeiks Pols savas profesionālās boksa karjeras laikā ir uzvarējis četras no četrām cīņām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu