VIDEO Stopiņu novadā īsā laika posmā avārijā cietuši četri spēkrati

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Pirmdienas, 6. decembra, rītā vairākas stundas uz šosejas Stopiņu novadā stāvēja un sala avārijā četru cietušu spēkratu šoferi – trīs no četrām sadauzītajām automašīnām aizveda evakuators, lai atbrīvotu ceļa braucamo daļu, ziņo raidījums "Degpunktā".

Četri vieglo automašīnu vadītāji rīta pusē Sauriešu apkaimē attapās pie sadauzīta spēkrata stūres, turklāt vienā un tajā pašā krustojumā.

Uz autoceļa Ulbroka-Ogre, krustojumā ar Burtnieku ielu, pirmie sadūrās "Volvo" un "Mitsubishi" spēkrati. Pēc neilga laika turpat avarēja arī "Kia" un "Volkswagen" stūrētāji. Visticamāk, tāpēc, ka pirmais negadījums radīja nekārtības uz ceļa un apgrūtināja redzamību.

"Te jau bija avārija, divas automašīnas stāvēja. Es tās apbraucu pa šo pusi, viņš izbrauca no mazākas nozīmes ceļa, tas arī viss. Šīs divas automašīnas te jau stāvēja, šī un vēl bija viens "Volvo", bet tas jau aizbrauca pēc tam, kad aizpildīja protokolu, es nezinu. Stāvēja pa vidu, es apbraucu un viss. Nepamanīja tāpēc, ka bija sastājušās automašīnas un mani laikam nevarēja pamanīt. Nezinu," sacīja "Volkswagen" vadītājs Jevgēņijs.

Ārsti ziņo, ka izsaukums uz Sauriešu apkaimes avārijām šorīt netika saņemts un nevienam no negadījumos iesaistītajiem nebija nepieciešama mediķu palīdzība. Jevgēņijs nepārdzīvo par sabojāto automašīnu, taču pēc avārijas sekojuši emocionāli pārdzīvojumi.

Viņam pašam gan viss esot kārtībā, taču vedis bērnu uz skolu, meitiņa nedaudz nobijās. Tagad jau mazā ir mājās pie mammas un viss normāli.

Pašam gan salstot, kamēr jāgaida evakuators. "Nav patīkami. Auksts, nākas ilgi gaidīt. Esmu jau nosalis," piebilst Jevgēņijs.

Jevgēņijs ir vietējais iedzīvotājs un spriež, ka šajā krustojumam derētu uzlabojumi satiksmes organizācijā. Vīrietis noskaidrojis, ka iepriekšējā avārija notikusi teju tādos pašos apstākļos kā tā, kurā iesaistījās viņš pats.

"Tur arī līdzīga situācija radās, arī nepalaida tas, kas brauca no šīs puses," viņš stāsta.

Jevgēņijs atzīst, ka attiecīgajā vietā ļoti bieži notiek avārijas, jo automašīnas brauc ārā un ir liela spēkratu plūsma. Iespējams, šajā vietā vajadzētu uzlikt luksoforu. Jevgēņijs atzīst, – no rītiem no krustojuma izbraukt ir ļoti problemātiski.

Trīs no četrām automašīnām nebija braucamas, tāpēc nācās ilgi gaidīt, kad ieradīsies evakuators. Notikuma vietā stundām ilgi strādāja vairākas policijas ekipāžas, kas regulēja krustojumu, cenšoties izvairīties no sastrēgumiem, un vēl kādas avārijas.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu