VIDEO Porziņģim lielisks sniegums abos laukuma galos un uzvara pret "Hornets"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Otrdien, 14. decembrī, uzvaru Dalasas "Mavericks" vienībai Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā palīdzēja izcīnīt Kristaps Porziņģis.

"Mavericks" savā laukumā ar rezultātu 120:96 (37:20, 33:23, 21:26, 29:27) pārspēja Šarlotas "Hornets".

Porziņģis šoreiz laukumā pavadīja 25 minūtes un 17 sekundes, izceļoties ar 24 punktiem (4/8 2p., 3/8 3p., 7/9. 1p), kas bija mača rezultatīvākais sniegums abu komandu rindās. Tāpat liepājnieka kontā arī 13 atlēkušās bumbas un pieci bloķēti metieni, kas ir viņa šīs sezonas labākais rādītājs.

Šajā spēlē "Mavericks" ar Porziņģi laukumā guva par 12 punktiem vairāk nekā zaudēja.

"Mavericks" rindās 22 punktus pievienoja Trejs Bērks, bet 19 punkti Tima Hārdeveja jaunākā kontā. Arī šajā spēlē dalasiešiem nācās iztikt bez komandas līdera Lukas Dončiča, kurš turpina ārstēt potītes savainojumu.

"Hornets" sastāvā šoreiz rezultatīvākie spēlētāji bija Terijs Rozjē un Kelijs Ubre jaunākais. Abi basketbolisti atzīmējās ar 20 punktiem, savukārt pieredzes bagātais Gordons Heivords šoreiz pievienoja 17 punktus.

Dalasas vienība šobrīd ar 14 uzvarām 27 spēlēs ierindojas Rietumu konferences 7. vietā, savukārt "Hornets" ar 15 uzvarām 29 mačos Austrumu konferencē ir astotie.

Porziņģis šosezon caurmērā atzīmējies ar 19,5 punktiem un 7,9 atlēkušajām bumbām, kā arī 1,6 bloķētiem metieniem.

"Mavericks" nākamo spēli aizvadīs naktī uz ceturtdienu, plkst 2.30 pēc Latvijas laika savā laukumā uzņemot tiešos konkurentus Losandželosas "Lakers".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu