Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

VIDEO Šovs gandrīz pārvēršas par traģēdiju - reslinga cīkstonis ringā tiesnesim uzbrūk ar asmeni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Aizvadītajā nedēļas nogalē ASV pilsētā Īrvingā brīvās cīņas jeb reslinga šovs bija tuvu, lai pārvērstos par traģēdiju.

Retajam ir noslēpums, ka ASV un Meksikā populārās reslinga cīņas patiesībā ir iestudēti šovi. Gan cīņu iznākumi, gan čempioni tiek noteikti jau pirms cīkstoņu došanās ringā.

Tomēr amerikāņu cīkstonis Devons Nikolss aizvadītajā nogalē aizrāvās ar pārlieku brutāliem "šova" elementiem.

Cīņas gaitā Nikolss zemē nogāza tiesnesi un sāka viņam uzbrukt ar asu priekšmetu.

Nikolss, kura ringa iesauka ir Hanibāls, par bīstamo rīcību ringā pēcāk saņēma mūža diskvalifikāciju no Pasaules klases profesionāla reslinga asociācijas.

Pats cīkstonis pēcāk savu rīcību skaidroja, norādot, ka asā priekšmeta izmantošana bijusi daļa no iepriekš atrunātā plāna.

"Šis tiesnesis bija nolīgts, lai asiņotu. Viņš netiesāja citus šā cīņu šova dueļus. Viņš bija nolīgts tikai un vienīgi, lai asiņotu," savā "Youtube" kanālā publicētajā video sacīja Nikolss.

Cīkstonis arī norādīja, ka cietušais tienesis nevienā brīdī neesot kliedzis, lai viņš pārstātu. Nikolss bijis pārliecināts, ka izpilda iepriekš iestudētu priekšnesumu.

Cīņas tiesnesis pēcāk tika hospitalizēts ar vairākām šuvēm uz galvas. Viņš savā "Twitter" kontā norādīja, ka ar viņu viss būšot kārtībā.

"That referee was hired because he was a bleeder," Nicholson said. "He did not referee any other matches on the card. His sole purpose of why he was hired was to bleed."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu