Sāra Džesika Pārkere seriāla filmēšanas laikā jutusies atbildīga par mūžībā aizgājušā Gārsona veselību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Sāra Džesika Pārkere atklāja, ka jutās atbildīga par sava drauga Villija Gārsona labklājību laikā, kad tika uzņemts seriāla "Sekss un lielpilsēta" turpinājums. 

"Es zināju, pirms mēs sākām filmēšanu, ka Villijs ir slims," intervijā medijam "Vulture""  sacīja 56 gadus vecā Pārkere. "Viņš lūdza man nevienam to neteikt, un es to arī darīju."

"Lai varētu piedalīties seriālā, bija nepieciešams vakcinēties, taču, neskatoties uz to, daudzās ainās bija masu skati, un man bija lielas bažas par to, vai Villijs filmēšanas laikā nesaslims ar Covid-19," sacīja aktrise.

"Es nevarēju to teikt nevienam. Es tikai klusītēm sekoju viņam un jutos savā ziņā atbildīga par viņa veselību un labklājību filmēšanas laukumā," piebilda aktrise. 

Jau vēstījām, ka 21. septembrī 57 gadu vecumā mūžībā devās Villijs Gārsons, kurš plašāk pazīstams ar Stenforda lomu seriālā "Sekss un lielpilsēta". Aktieris sirga ar aizkuņģa dziedzera vēzi.

Vairāki seriāla aktieri - Sintija Niksone, Kristīna Deivisa, arī Kima Ketrela un Kriss Nots īsi pēc aktiera nāves sociālajos tīklos dalījās ar kopbildēm un pieminēja Gārsonu ar siltiem vārdiem. Pārkere vietnē "Instagram" Gārsonam veltījusi vairākas fotogrāfijas un sirsnīgu ierakstu.

"Šis ir bijis neciešami. Dažreiz klusēšana ir paziņojums. Par smagumu. Sāpēm. 30 gadu ilgas draudzības zaudējuma apmēru. Īstas draudzības, kas ļāva būt noslēpumiem, piedzīvojumiem, kopīgai profesionālai ģimenei, patiesībai, koncertiem, ceļojumiem, maltītēm, telefona zvaniem vēlu vakarā, savstarpējai uzticībai un visām sirdssāpēm un priekam, kas pavada uzvaras, vilšanās, bailes, dusmas, un gadiem, kas pavadīti kopā (īpaši Kerijas dzīvoklī) un vēlas nakts smiekliem.

Man tevis pietrūks. Es atkārtošu mūsu pēdējos mirkļus kopā. Es pārlasīšu katru īsziņu un noklausīšos katru zvanu, ko saņēmu no tevis pēdējās dienās.

Tava prombūtne atstāj milzīgu tukšumu, ko es piepildīšu ar šo atmiņu svētību un visām tām atmiņām, kas aizmirstas. Šie bija viņa pēdējie vārdi man: "Visapkārt lieliskas aproces"," rakstīja Pārkere.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu