VIDEO "Tā bija traka pieredze." Covid-19 inficēta sieviete piecas stundas izolējas lidmašīnas tualetē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jordan Tan/Shutterstock.com

Kāda ASV skolotāja stāsta, ka viņa piecas stundas brīvprātīgi pavadīja pašizolācijā lidmašīnas tualetē pēc tam, kad lidojuma vidū saņēma pozitīvu Covid-19 testa rezultātu, vēsta raidsabiedrība BBC.

Marisa Fotio vēsta, ka 20. decembrī, ceļojot no Čikāgas uz Reikjavīku, sajutusi, ka viņai sāp kakls.

Fotio stāsta, ka veikusi Covid-19 ātro antigēna testu, ko bija paņēmusi līdzi. Tests apstiprināja, ka viņa ir inficējusies ar Covid-19.

Viņa brīvprātīgi nolēma ievērot pašizolāciju lidmašīnas tualetē visu atlikušo ceļojuma laiku. Stjuarte viņai sagādāja ēdienu un dzērienus.

Kā vēsta BBC, nav skaidrs, vai viņai pirms iekāpšanas lidojumā bija jāuzrāda Covid-19 tests.

"Tā bija traka pieredze. Lidojumā bija 150 cilvēki, un manas lielākās bailes bija viņus inficēt," sacīja Fotio.

Video, ko viņa ievietoja vietnē "Tiktok" no lidmašīnas tualetes, ir skatīts vairāk nekā četru miljonus reižu. Viņa uzslavēja stjuarti par palīdzību pašizolācijas laikā.

"Viņa pārliecinājās, ka man ir viss nepieciešamais nākamajām piecām stundām, sākot no ēdiena līdz dzērieniem, un pastāvīgi pārbaudīja mani, pārliecinoties, ka ar mani viss būs kārtībā," viņa sacīja.

Ierodoties viesnīcā, Fotio bija jādodas pašizolācijā Sarkanā Krusta viesnīcā, Islandē.

@marisaefotieo Shout out to @Icelandair for my VIP quarantine quarters.. #luxuryliving #imsolucky #covid #vaccinated #fyp #viralvideotiktok #quarantine ♬ I'm So Lucky Lucky - Grandzz
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu