Apledojums un vietām sniegs visā valsts teritorijā apgrūtina braukšanu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Apledojums. Ilustratīvs foto.
Apledojums. Ilustratīvs foto. Foto: Shutterstock

Šorīt autoceļi visā valsts teritorijā ir apledojuši un vietām sniegoti, aģentūru LETA informēja VSIA "Latvijas Valsts ceļi".

Slidenie ceļa posmi tiek kaisīti ar pretslīdes materiāliem, bet sniegotie ceļa posmi tiek attīrīti no sniega. Braukšanas apstākļu uzlabošanai uz ceļiem strādā 171 ziemas dienesta tehnikas vienība.

Apgrūtināti braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem autoceļiem ir uz Tallinas šosejas (A1), Siguldas šosejas (A2), Valmieras šosejas (A3), Rīgas apvedceļa (A4 un A5), Daugavpils šosejas (A6), Bauskas šosejas (A7) posmā no Rīgas līdz Dimzukalnam, Jelgavas šosejas (A8) posmā no Rīgas līdz Jelgavai, Liepājas šosejas (A9) posmā no Rīgas līdz Kaģiem, posmā no Apšupes krustojuma līdz Anneniekiem, posmā no Blīdenes līdz Skrundai un posmā no Kalvenes līdz Liepājai, uz Ventspils šosejas (A10), Jēkabpils-Terehova šosejas (A12), Rēzeknes šosejas (A13), Daugavpils apvedceļa (A14) un Rēzeknes apvedceļa (A15).

Uz reģionālajiem autoceļiem apmierinoši braukšanas apstākļi vien Bauskas un Jelgavas apkaimēs.

Autovadītāji aicināti būt piesardzīgiem, it īpaši rīta un vakara stundās. Svarīgi izvēlēties laika apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu un ieplānot papildu laiku ceļā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu