Zodiaka pārstāvji, kas ir lieliski grima mākslinieki

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Ir viegli noteikt, kuram ir vizāžista talants un kuram vēl nedaudz jāpamācās, lai varētu uzklāt brīnišķīgu grimu. Labs profesionālis zina visas grima uzklāšanas tehnikas un trikus. Uzzini, vai arī tev pēc horoskopa piemīt vizāžista dotības!

1. Vērsis

Vērsim ir svarīgi izskatīties fantastiski, tādēļ, lai to panāktu, šī zīme darīs visu nepieciešamo. Šai zīmei piemīt dabisks vizāžista talants, turklāt Vērsis brīvajā laikā skatās arī grima pamācību video, no kuriem gūst nepieciešamas tehniskās zināšanas.

Vēršiem piemīt pacietība, tādēļ viņi turpinās trenēties, līdz sasniegs iecerēto. Vienkāršs un klasisks grims Vērsim ir pats iecienītākais, taču ik pa laikam viņam patīk izskatu dažādot ar negaidītiem akcentiem. 

2. Lauva

Lauvas vienmēr atrodas uzmanības centrā, tādēļ viņām ir jāizskatās labi. Kosmētika Lauvām sniedz nepieciešamo pašpārliecinātību. Šī zīme jau daudzus gadus ikdienā izmanto kosmētiku, tādēļ praksē ir iemācījusies dažādas grima viltības. Enerģiskajām Lauvām patīk spīdošas lietas, tas pats atspoguļojas arī to grimā. Šīs zīmes pārstāvji ir žilbinoši, un viņiem ir vajadzīga kosmētika, lai to citiem parādītu.

3. Vēzis

Vēzis nespēj sākt savu dienu bez kosmētikas uzklāšanas. Grims sniedz Vēzim drošības sajūtu, kā arī palīdz šai zīmei realizēt daļu no sava radošā potenciāla. Šī Zodiaka zīme nebaidīsies izmēģināt jaunas krāsu kombinācijas, pat ja tās konkrētajā brīdī  grima pasaulē nebūs aktuālas. Lai gan varētu šķist, ka Vēzis vienmēr izskatās dabiski, taču tā ir šīs zīmes viltība - panākt, ka grims izskatās neuzkrītoši, īpaši pievēršot uzmanību vissmalkākajām detaļām.

4. Ūdensvīrs

Ūdensvīrs ir radoša un inovatīva personība, tādēļ viņš būs viens no pirmajiem, kas izmēģinās jaunu kosmētiku vai grima tehniku. Ja šai zīmei apnīk savs ikdienas izskats, tad tā nebaidīsies to izmainīt. Ūdensvīrs labprāt izmēģinās mākslīgās skropstas un permanentās uzacis. 

5. Zivis

Zivis ir ļoti radoša horoskopa zīme un, pat ja tā nestrādā kādā konkrētā radošajā jomā, arī ikdienas situācijās šī zīme izmantos savu radošumu, kā, piemēram, grima uzklāšanā. Šai zīmei piemīt lieliska gaume, kombinējot krāsas un kārtojot kompozīcijas. Seja ir Zivs audekls, tādēļ, gatavojoties svarīgam pasākumam, viņš apkārtējos pārsteigs ar brīnišķīgu grimu. 

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu