Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Kuri Zodiaka pārstāvji ir labākie mīlnieki gultā?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Var gadīties, ka īsti laba seksuālā saderība nav pat ar cilvēku, kurš visās citās jomās likās "savējais". Tomēr astrologi stāsta, ka šajā ziņā var palīdzēt Zodiaka zīmes - iespējams paredzēt dažas vispārīgas personas īpašības un temperamentu, vadoties tieši pēc tās. 

Pamatojoties uz to, mēs varam viegli iegūt priekšstatu par to, kuru Zodiaka zīmju pārstāvji ir labākie gultā, tomēr jāatceras, ka katrai zīmei ir savs unikāls reakcijas veids seksuālās saskarsmēs, un ir svarīgi izprast viņu pieeju detaļām. 

Lauva

Lauvas ir vienas no labākajām Zodiaka zīmēm gultā. Šīs zīmes pārstāvis ir ugunīgs, kaislīgs mīļotais, kuram patīk uzņemties atbildību guļamistabā. Viņi neko neatstās neskartu, liekot savam partnerim justies īpašam starp palagiem. Ir zināms, ka šī zīme ir cieņpilns partneris un ņem vērā savu mīļoto prasības.

Svari

Svari ir lieliski gultā. Viņi lieliski pārvalda došanas un ņemšanas mākslu. Viņi ir neticami apdāvināti mīlnieki. Svari zina, kā piepildīt pat savu partneru mežonīgākās fantāzijas. Viņi spēj īstenot nerātnākos sapņus. Tomēr viņi ir diezgan vecmodīgi mīlnieki. 

Skorpions

Skorpions zina, kā izspēlēt noslēpumaino kārti. Skorpions ir par dominēšanu un eksperimentēšanu gultā. Šīs zīmes pārstāvis vienmēr vēlas iepriecināt savus partnerus. 

Jaunava

Jaunavas ir lēna, jutekliska un kaislīga seksa iemiesojums. Viņi ir perfekcionisti. Viņus stimulē inteliģence un humors. Jaunavas darīs visu, lai radītu komfortablu un juteklisku vidi. Viņi vienmēr vēlas iepriecināt savus mīļotos.

Strēlnieks

Strēlnieki ir bērnišķīgi. Bet gultā no tiem izplūst mežonīga enerģija un entuziasms. Viņiem patīk ļauties spontānam mīlēšanās procesam. Viņi bieži iesaka lietas, kas ir pilnīgi no zila gaisa. Tie nodrošina ārpasaulīgu pieredzi gultā.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu