VIDEO "Izgāza sētu un bēga prom." Vīrietis iebrauc svešā īpašumā un iesaistās konfliktā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Sestdienas, 22. janvāra, pievakarē kādas Ulbrokas mājas viesistabā gandrīz iebrauca "Volvo" automašīna, kuras šoferis pēc tam iesaistījās konfliktā ar aculiecinieku un nonāca slimnīcā, otrdien, 25. janvārī, ziņo raidījums "Degpunktā".

"Mēs sēdējām, runājāmies.

Pēkšņi tāds uzplaiksnījums un dārdi. Domāju, ka nesen bija vētra, varbūt ar to kas saistīts, kaut kas noticis. Un tas troksnis…

Bet pēc tam palūkojāmies - tur bija lukturi, tieši pie loga," notikušo atceras mājas iedzīvotāja Ļuda.

Kundze domā, ka svešais auto nav izbraucis cauri namam tikai tāpēc, ka atdūries pret milzu celmu, kas atrodas tieši mājas stūrī. Vēl pāris dienas iepriekš, pirms lielās vētras, tur slējies milzu bērzs.

"Tad mēs atvērām logu, un tur viens vīrietis kliedza, lai izsaucam policiju.

Savukārt tas, kurš sēdēja pie stūres, izkāpa ārā. Otrs viņu turēja," saka mājas iedzīvotāja.

Apkārtējie steiguši zvanīt uz vietējo policiju, savukārt sasistā auto šoferis tikmēr centies vēl izsprukt no nepatikšanām. Policisti saņēma ziņu, ka autovadītājs mēģina bēgt no notikuma vietas, taču aculiecinieki viņam sekoja. Bēgošais vīrietis ar kādu no vieņiem iesaistījies arī konfliktā.

Pēc aizturēšanas tika noskaidrots, ka braucējis ir nolauzis ceļazīmi un izgāzis sētu. Viņš sūdzējās par veselības problēmām un tika hospitalizēts, bet uz avarējušā auto priekšējā sēdekļa atrastas izlietotas šļirces, kas varētu norādīt uz to, ka šī persona varētu būt narkotisko vielu reibumā.

Visticamāk, pēc paviesošanās slimnīcā šoferis nonāca tā dēvētajās "septītajās debesīs" jeb policijas izolatorā. To, kas ir auto atrastās vielas un kas vēl ir uz neveiksmīgā stūrētāja sirdsapziņas, izmeklēšanas laikā noskaidros Valsts policijas darbinieki.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu