Kristaps Porziņģis sociālajos medijos saka ardievas Dalasai (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP/SCANPIX

Pēc ceturtdien, 10. februārī, piedzīvotā maiņas darījuma no Dalasas sociālajos medijos atvadījies latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis.

Jau ziņots, ka Porziņģi neilgi pirms maiņas darījumu perioda noslēgšanās Dalasas "Mavericks" aizmainīja uz Vašingtonas "Wizards" pret Dāvi Bertānu un Spenseru Dinvidiju.

"Kopš pirmās dienas fani un Dalasas pilsēta mani uzņēma ar atplestām rokām, un vienmēr būšu pateicīgs par to," raksta Latvijas basketbolists.

"Paldies maniem komandas biedriem, treneriem, organizācijai un pilsētai. Novēlu jums turpināt gūt panākumus," pauž Porziņģis.

Jau vēstīts, ka Porziņģis sezonas maiņas darījumu pēdējā dienā tika nosūtīts uz Vašingtonas "Wizards".

Darījumā iekļauts arī Dāvis Bertāns, kurš no "Wizards" pārcelsies uz "Mavericks".

29 gadus vecajam Bertānam šī ir sestā sezona NBA spēlētāja karjerā. Pirmās trīs viņš pavadīja Sanantonio "Spurs", kas viņu aizmainīja uz "Wizards". Tieši Vašingtonā latvietis piedzīvoja uzplaukumu, 2019./20. gada sezonā vidēji mačā gūstot 15,4 punktus.

26 gadus vecais Porziņģis arī aizvada sesto sezonu NBA, taču pusotru gadu viņš izlaida ceļgala traumas dēļ. Pirmās trīs sezonas viņš pavadīja Ņujorkas "Knicks", kas viņu aizmainīja uz "Mavericks".

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu