VIDEO Dzērājšoferis izraisa avāriju uz Rīgas apvedceļa (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

16. februāra rītā notika avārija uz Rīgas apvedceļa, netālu no Ķekavas. "Audi" šoferis, neievērojot ātruma režīmu un drošu braukšanas distanci, avārēja, ceļu satiksmes negadījumā iesaistot "Volvo" spēkratu, vēsta raidījums "Degpunktā". 

Ap plkst. 9.00 uz Rīgas apvedceļa notika ceļu satiksmes negadījums. Vīrieša izbrauciens ar "Audi" beidzās Ķekavas novadā pie pagrieziena uz Plakanciemu un Ķekavu.

Autovadītājs, nespējot savlaicīgi samazināt braukšanas ātrumu, taranēja priekšā braucošo "Volvo", kas no krustojuma izgriezās ārā uz lielceļa.

Sadursme notika vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir piecdesmit kilometri stundā, bet pirms zīmes, noteiktais ātruma limits ir septiņdesmit.

Negadījumā iesaistītais "Volvo" nebija rēķinājies ar to, ka "Audi" brauks ar krietni lielāku ātrumu, pirms izbrauca uz galvenā ceļa. Distance esot bijusi liela un manevrs drošs, skaidro "Volvo" šoferis.

"Audi" pēc sadursmes palika stāvam uz ceļa, "Volvo" nonāca grāvī.

Par "Audi" aizdomīgo uzvedību ziņoja aculiecinieki, kuri pirms sadursmes ar spēkratu brauca vienā auto plūsmā. Ko nelāgu ievēroja arī "Volvo" šoferis Mareks, kuram ir aizdomas par to, ka pie "Audi" vadītājs bija iereibis.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu