Sestdienas horoskops: 26. februāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops sestdienai, 26. februārim.

AUNS

Sazinies ar draugiem un kopā noteikti izdomāsiet ko aizraujošu. Ja laiks jauks, tad vēl jābauda ziemas prieki lieliskā kompānijā. Vai saviesīgs vakars pie silta kamīna.

VĒRSIS

Pēc krietni nostrādātas darba nedēļas šodien esi pelnījis sirdij tīkamas izklaides un nelielu bohēmu kopā ar tuviem cilvēkiem. Interesantas sarunas, noderīgas atziņas.

DVĪŅI

Ja iespējams, dodies izbraucienā tepat uz kādu no tuvējām kaimiņzemēm – apskatīt vecpilsētas, izbaudīt atrakciju parku priekus u.tml. Ja ne, tad brīvdienās vari baudīt ceļojumu raidījumus.

VĒZIS

Pirmajā vietā tuvie un mīļie cilvēki. Palutini savējos ar gardu maltīti, iepriecini ar kādām sirsnīgām dāvaniņām vai citiem uzmanības apliecinājumiem.

LAUVA

Pievērsies hobijam un satiecies ar domubiedriem. Saviesīgā, neformālā komunikācijā var izveidoties noderīgi lietišķie kontakti. Un tieši tādi bieži vien ir tie stabilākie un auglīgākie.

JAUNAVA

Būtiska loma privātajai dzīvei. Mīlestība sildīs sirdi un iedvesmos. Ja esi brīvs, tad iespējama tikšanās, kas dzīvē ienes jaunas krāsas un dienas sagriež virpuļos.

SVARI

Iespējami nozīmīgi notikumi attiecību tēmā. Ja esi ar kādu kopā, tad vajadzētu domāt, kā un kad šo savienību nostiprināt oficiāli. Pāriem – kopīgs, aizraujošs pasākums.

SKORPIONS

Sirsnīgi un romantiski mīlas piedzīvojumi. Ģimenes cilvēkiem – jautri brīži kopā ar savējiem. Prātā un sirdī jau pavasara sajūta, gribas kaut ko mazliet neprātīgu.

STRĒLNIEKS

Šodien ieplāno saimniecības darbus. Tuvojas pavasaris un varbūt vajag izšķirot drēbes un nevajadzīgās lietas nodot labdarībai, varbūt logu rūtis jānospodrina vai grīdas jāizberž.

MEŽĀZIS

Ieplāno izbraucienu pa Latviju vai nelielu ekskursiju uz kādu no tuvējām kaimiņvalstīm. Vajag izvēdināt galvu un smelties jaunus iespaidus. Interesanti piedzīvojumi.

ŪDENSVĪRS

Kārtības mīlestība čukst ausī: dari, sakārto, izmazgā... Tomēr ar saimniecības darbiem neaizraujies. Tīkamāka laika pavadīšana – palasīt labu grāmatu, kaut kur aizbraukt, sazināties ar draugiem.

ZIVIS

Derētu nelielas sabiedriskās aktivitātes. Vari apmeklēt teātri vai koncertu vai labāk – kādu jauku brīvdabas pasākumu bez drūzmēšanās.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu