"Viņš ir ne tikai cāļa s*ds..." Leģendārais Dominiks Hašeks aicina NHL pieņemt radikālu lēmumu un asi kritizē Ovečkinu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dominiks Hašeks
Dominiks Hašeks Foto: AP/Scanpix

Ļoti asi par savu amata brāli Aleksandru Ovečkinu izteicies bijušais čehu hokeja vārtsargs Dominiks Hašeks.

Nacionālās hokeja līgas (NHL) zvaigzne Aleksandrs Ovečkins, vaicāts par Krievijas noziedzīgā režīma iebrukumu Ukrainā savās atbildēs bija ļoti izvairīgs. Ar šādu slavenā krievu hokejista nostāju ļoti neapmierināts bija leģendārais Dominiks Hašeks.

"Ko?! Viņš ir ne tikai cāļa s*ds, bet arī melis. Katrs pieaugušais Eiropā zina, ka Putins ir traks slepkava un Krievija pret brīvu valsti un tās pilsoņiem ir uzsākusi karu," sarunā ar žurnālistiem izteicās Hašeks.

Tāpat bijušais vārtsargs aicināja NHL spert visnotaļ radikālu soli un atcelt līgā spēlējošo krievu hokejistu līgumus.

"Katrs sportists pārstāv ne tikai sevi un savu klubu, bet arī valsti, tās vērtības un rīcību. Tas ir fakts. Ja NHL nepieņems šādu lēmumu, tā arī nesīs netiešu atbildību par upuriem Ukrainā," savā "Twitter" kontā norādīja Hašeks.

Bijušais vārtsargs apzinās, ka tādējādi ciestu Krievijas sportisti, kuri ir pret Vladimira Putina noziedzīgo režīmu, tomēr, viņaprāt, šo sportistu karjeras un līgumi ir nepieciešams upuris.

"Es jūtu līdzi sportistiem, kuri neieredz Putinu un Krievijas agresiju Ukrainā. Tomēr es uzskatu, ka šobrīd šo sportistu izslēgšana ir nepieciešamība," piebilda Hašeks.

Pagaidām NHL nav nākusi klajā ar informāciju, ka izskatītu Hašeka piedāvāto scenāriju.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu