Dodam savu artavu, lai pasaule labāka kļūst. Marta mēneša horoskops

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Ir lietas, ko nevaram ietekmēt, un, kā jau no astroloģijas viedokļa rakstīts, pasaulē tuvākajos gados būs nemieri, kari un revolūcijas, teritoriju pārdales, varas un sistēmu maiņas. Mēs katrs personīgi nevaram mainīt globālus notikumus, bet katrs varam dot kādu mazu artavu, kaut ko no sevis, lai pasaule kļūst labāka. Marts – labestības un labdarības mēnesis.

Daudzi jautā prognozes par notikumiem Ukrainā... Neviens astrologs nevar ietikt diktatora un viņa padoto galvās, it sevišķi - neprognozējamās... Bet mēs varam līdzēt, ziedojot naudas līdzekļus, drēbes, piesakoties uzņemt no kara šausmām bēgošus cilvēkus, ģimenes.

Marta lielāko daļu Saule atrodas Zivju zodiaka zīmē, kas ieskicē labdarības tēmu. Un no 10. līdz 27. martam šajā zīmē atradīsies arī Merkurs. Cik ir mūsu spēkos – palīdzam.

Faktiski tas arī ir centrālais marta vadmotīvs. Labestība un labdarība, palīdzība tiem, kam tas nepieciešams. Zivju zīme ir tā, kurai piemīt spējas uzklausīt un nesavtīgi dalīties.

Taču mūsu ikdienas gaitas un gluži sadzīviskus notikumus ietekmē dažādi astroloģiskie faktori. Martā Mēnestiņš diezgan bieži ir niķīgs – te grib paraudāt, te pastrīdēties.

Tāpēc vēlams valdīties, neļauties emocionālām provokācijām un nestrīdēties par niekiem. It sevišķi mēneša sākumā.

2. marta vakarā jaunmēness fāze un ap šo laiku cilvēki mēdz būt jūtīgāki, vieglāk aizkaitināmi, ātrāk apvainojas. No vārdu apmaiņas un dažādām peripetijām jāizvairās arī 18. martā, kad ir pilnmēness. Tas atradīsies Svaru zodiaka zīmē, kas mēdz būt mainīga, svārstīga.

Jauns astroloģiskais cikls sāksies 20. martā plkst. 9.17, kad Saulīte nonāk Auna zodiaka zīmē. Tieši šajā brīdī klāt ir arī astronomiskais pavasaris. Skatoties Latvijas valsts horoskopu, marts ir „vidēji normāls” – kā jau daudzi mēneši. Taču kādas pārmaiņas, jaunumi, nosacījumi iespējami finanšu sektorā.

AUNS

Pavasara pirmais mēnesis ir Auna laiks! Tik daudz enerģijas, ka vai kalnus gāzt un tik daudz sirsnības, ka visu pasauli apkampt! Ieplāno darbus, kas tev šķiet ļoti svarīgi un virzies uz mērķi. Būs interesantas idejas un ir iespējas paplašināt darbības lauku. Tikai nevajadzētu enerģiju izšķiest sīkumos un nodarboties ar simts lietām vienlaikus. Ceļā var gadīties kāds skauģis, bet, kā saka: „Suņi rej, karavāna iet tālāk!” Privātajā dzīvē pārdomu laiks, gribas rāmu dzīves plūdumu un perfektu saprašanos no pus vārda.

VĒRSIS

Šis mēnesis tāds nemierīgs. Mainīgas situācijas, grūti pieņemt lēmumus svarīgās lietās, daudz šaubu. Tuvi cilvēki palīdzēs izlemt, atbalstīs un arī izklaidēs, ja ieraudzīs tavā pierē rūpju rievu. Labvēlīgs laiks saviesīgām aktivitātēm: kādam vienkārši jauki pavadīts laiks un atpūta, kādam iespējas satikt cilvēku, ar kuru jau pirmajā acumirklī rodas simpātijas. Un vēlāk... kas zina, varbūt skanēs arī kāzu valsis. Darbā visi slavēs tavas darba spējas un zināšanas. Atkal un atkal parādīsi, ka esi cilvēks, uz kuru var paļauties ne tikai par 100, bet par visiem 200 procentiem.

DVĪŅI

Lai arī apkārt daudz kā satraucoša, tomēr ap sirdi gaišāk. Jo saule spožāka, dienas garākas un dvēselē pavasara vēsmas. Brīvās dienas izbaudi, dodoties pie dabas, pie jūras, izbraucot kādu loku ar divriteni vai skrejriteni. Tā – lai vējš matos. Nost ar ziemas smagumu un pelēcību! Enerģija un možs gars palīdzēs darbā tikt galā ar visgrūtākajiem pienākumiem. Priekšniecība vai darījumu partneri izdomās arvien jaunus un jaunus uzdevumus. Varbūt šī ir tā reize, kad jāprot pateikt: „Nē! Tas neietilpst manos pienākumos.” Atceries, ka pārāk labam būt nav labi, jo kāds to var sākt izmantot.

VĒZIS

Aizmirsti savus „dejas soļus”- viens uz priekšu, divi atpakaļ... Profesionālajā jomā izdosies tas, ko esi iecerējis. Vari izskatīt darba piedāvājumus un pieteikties kaut vai par „visu direktoru direktoru”. Ļoti liela iespējamība, ka konkursa komisija no visiem kandidātiem izvēlēsies tieši tevi. Ja labāk tīk dzīve, kad pats sev esi kungs un noteicējs, tad strādā pie privātā biznesa projektiem. Sekmēsies viss, kas saistās ar ārzemju tēmu – gan lietišķā, gan privātā jomā. Brīvajiem ļaudīm iespējama sirdssilta un mīļa vēsts no kāda cilvēka svešatnē.

LAUVA

Noturēšanās līderpozīcijās darbā vai biznesā prasīs koncentrēšanos un prasmi atbrīvoties no stresa. Brīvajā laikā sporto, dodies pārgājienos, brauc ar divriteni, nūjo... ar vārdu sakot, izvēlies kādu no sportiskajām aktivitātēm, kas ļauj izvēdināt galvu un nedomāt par ikdienas problēmām. Un skaidrs prāts būs ļoti vajadzīgs, lai noturētos profesionālajā līmenī un paveiktu to, kas iecerēts. Dažādi no tevis neatkarīgi apstākļi var sajaukt kārtis. Brīvajā laikā vislabākā atpūta kopā ar ģimeni. Brīvajiem ļaudīm derētu nopietni pievērsties attiecību veidošanai. Iespējams, tavs īstais cilvēks ir tepat līdzās.

JAUNAVA

Daudz lietišķu darīšanu – no tevis neatkarīgu apstākļu dēļ var rasties situācijas, kuras jārisina. Varbūt jāpadiskutē ar pašvaldību par nekustamā īpašuma nodokļa aprēķinu vai kādu citu saimniecisku jautājumu. Varbūt komunālo pakalpojumu sniedzēji vēlas mainīt līgumu vai elektrības rēķins kaut kāds aplams. Būs ar ko nodarboties... Protams, darbs jau arī darāms, bet tev ir pieredze, zināšanas un sava sistēma, tāpēc par to galva nesāpēs. Tieši otrādi – lieliski nodemonstrēsi, uz ko esi spējīgs. Brīvās dienas savējo lokā. Sirsnība, izpalīdzība, jauni nākotnes plāni.

SVARI

Svaru simbols – divi kausi, kam allaž jābūt līdzsvarā. Piekāpties, lai tikai būtu miers, nevajag, taču godīga sadarbība dos auglīgu rezultātu. Šajā mēnesī ir iespējas satikt cilvēkus, kas kļūst par uzticamiem darījumu partneriem. Viņi uzklausīs tavu viedokli un sniegs vērtīgas idejas. Šādā savienībā dzims jauni, pelnoši projekti. Kad darba dienas vai nedēļas galā, tad vajag atpūsties. Nenes domas par darbu vai biznesu mājās. Tavi mīļie vēlas sirsnīgu kopā būšanu, interesantas brīvā laika nodarbes, ideju apmaiņu. Brīvajiem ļaudīm sirdī pavasara sajūta un saviļņojošas emocijas.

SKORPIONS

Ražīgs mēnesis. Ir iespējas ielikt stabilus pamatus darbā vai biznesā, lai šodienas veikums nestu augļus nākotnē. Tāpat ir vērts ieklausīties ikvienā idejā, jo pēkšņi var izrādīties, ka esi saticis īstos darījumu partnerus. Tos, kurus varbūt pat esi meklējis gadiem, lai realizētu kādas ļoti nopietnas ieceres. Lielisks laiks sadarbībai. Arī privātajā dzīvē... Pavasara noskaņas liek sirdī ieskanēties romantiskām melodijām, kas atmodina jūtas. Ja esi ar kādu kopā – dvēseles uz vienas stīgas. Ja sirdī brīvs – tad dzīve var uzdāvāt tikšanos ar savu īsto cilvēku.

STRĒLNIEKS

Prāts atvērts zināšanām. Katra diena nes ko jaunu un jāspēj „ielēkt braucošā vilcienā”. Ieskaties kursu un semināru piedāvājumā, noteikti atradīsi kaut ko noderīgu. It īpaši saistībā ar tehnoloģijām. Mācīties nekad nav par vēlu – vienalga kāda izglītība un iepriekšējā pieredze. Darbā vai biznesā iespējamas neprognozējamas situācijas, un jāmeklē risinājumi. Viegli nebūs, bet tiksi galā. Privātajā dzīvē par garlaicību arī nevarēsi sūdzēties. Ja esi ar kādu kopā, tad no dzīve uzdāvās mīļi piepildītus brīžus. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās un kaislības no pirmā acu skata.

MEŽĀZIS

Darbā vai biznesā orientējies uz jauniem projektiem, kas ļaus palielināt ienākumus. Uz ātru peļņu neceri, bet ilgtermiņa pasākumi nesīs labumu. Tev ir pieredze un neatlaidība, lai idejas pārvērstos reālos darījumos. Kādam var izveidoties sekmīga sadarbība ar ārzemēm. Līdztekus darba lietām ļoti svarīga arī ģimenes tēma. Brīvajā laikā esi kopā ar saviem mīļajiem – būs par ko parunāt, apmainīties ar viedokļiem un iecerēm. Jauka atmosfēra un saviesīgi pasākumi. Ja šobrīd esi viens, tad sirdslietās nemierīgs laiks – jātiek skaidrībā, ko pats vēlies. Un varbūt sapņi piepildās.

ŪDENSVĪRS

Šis ir tavs iespēju laiks. Paspīdēsi ar zināšanām, spēsi dot padomus dažādās dzīves situācijās, nostiprināsi autoritāti. Ja arī kādā brīdī liekas, ka komunikācijas ir par daudz – nepiktojies un nenorobežojies. Sarunas un pieredzes apmaiņa dos labumu cilvēkiem, kas vērsušies pie tevis un pašam arī. Labas idejas par peļņu. Varbūt citi brīnīsies par to, ko esi iecerējis, bet tev izdosies! Brīvajā laikā daudz darāmā mājas saimniecībā. Izplāno darbus rūpīgi. Ja gribēsi paveikt pārāk daudz, tad var gadīties, ja viss paliek „pusratā”. Ja kas neizdodas, tad atstāj uz vēlāku laiku.

ZIVIS

Daudz darba un nevar saprast, kur tās dienas paliek. Rīts ar saules stariem sākas, bet pēc brīža jau vakars klāt. Gribētos tā mazliet vieglāk... mazliet gaisīgāk... Taču pienākumu gūzma gulstas uz pleciem. Dari, kas jādara un pret visu izturies atbildīgi. Nekautrējies runāt par algas pielikumu vai peļņas sadali. Ja šķiet, ka tavs veikums un idejas netiek pienācīgi atalgotas, tad jālūkojas pēc jaunām iespējām. Ja pietrūkst kādu zināšanu, tad skaties, kādus kursus vai seminārus piedāvā interneta platformas. Un ieklausies, ko tev saka priekšā intuīcija.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu