Boksa spīdeklis Fjūrijs komentē Usika un citu amata brāļu iestāšanos Ukrainas armijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Taisons Fjūrijs
Taisons Fjūrijs Foto: Reuters/ScanPix

Britu boksa superzvaigzne preses konferencē pirms gaidāmās cīņas pret Dilianu Vaitu komentējis Ukrainas boksa zvaigžņu stāšanos armijā.

Ukrainā joprojām turpinās Krievijas noziedzīgā režīma iebrukums, tāpēc Ukrainas bruņotajos spēkos ir iesaistījušies arī vairāki pazīstami šīs valsts sportisti.

Pazīstamākie atlēti, kuri pieteikušies Ukrainas armijā, nāk no boksa pasaules - brāļi Vitālijs un Vladimirs Kļičko, Oleksandrs Usiks un Vasīlijs Lomačenko.

Ar komentāriem par amata brāļu iestāšanos armijā nācis klajā arī pašreizējais Pasaules Boksa padomes (WBC) supersmagā svara čempions Taisons Fjūrijs.

"Tieši to viņiem vajadzētu darīt. Ja karš norisinātos Anglijā, es pirmais būtu ierindā. Es arī ar savu 206 centimetrus garo augumu būtu viegls mērķis un būtu viens no pirmajiem mirušajiem. Frenks Vorens aiz manis slēptos no lodēm, un es tās uzņemtu," sacīja Fjūrijs.

Tāpat WBC čempions komentēja arī iepriekš izskanējušās runas par viņa cīņu pret Oleksandru Usiku, kurā tiktu apvienotas visas prestižākās supersmagā svara jostas. Brits norādīja, ka viņa pretinieks Dilians Vaits piekrita atkāpties no titulcīņas, bet problēma radusies Entonija Džošua nometnē.

"Dilians Vaits ar naudu bija apmierināts, bet Džošua nepatika viņam piedāvātā summa. Tagad viņš ir strupceļā, jo Oleksandrs Usiks ir Ukrainā ar automātu rokās. Neizskatās, ka viņš [Usiks] drīzumā boksēsies," sacīja Fjūrijs.

Jau ziņots, ka 33 gadus vecais bokseris paziņoja par karjeras noslēgšanu pēc gaidāmās cīņas pret Vaitu, kas norisināsies 23. aprīlī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu