Kristaps Porziņģis ar mīļoto Lauru bauda elegantas vakariņas Vašingtonā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis, kurš no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" tika aizmainīts uz Vašingtonas "Wizards", kopā ar mīļoto Lauru iekārtojies jaunajās mājās.

Vietnē "Instagram" Kristaps Porziņģis publicēja jaunu fotogrāfiju sēriju. Vienā no fotogrāfijām sportists redzams pie sava glaunā auto un citā Porziņģis kopā ar mīļoto Lauru Vizlu bauda vakariņas kādā Vašingtonas restorānā.

"Atpakaļ austrumos," pie fotogrāfijas rakstīja sportists. Publikācija līdz šim saņēmusi teju 56 tūkstošus atzīmju "patīk". 

Jau ziņots, ka ceturtdien, 10. februārī, Porziņģis tika iesaistīts maiņas darījumā, kurā no Dalasas "Mavericks" uz "Wizards" devās Latvijas centra spēlētājs, bet pretējā virzienā - otrs latvietis līgā Dāvis Bertāns un aizsargs Spensers Dinvidijs.

Porziņģis pēdējo spēli pirms pievienošanās Vašingtonas komandai aizvadīja 29. janvārī. Latvijas basketbolists šosezon vēl Dalasas "Mavericks" rindās aizvadīja 34 spēles, kurās vidēji guva 19,2 punktus un izcīnīja 7,7 punktus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu