Publicēta pēdējā fotogrāfija, kas uzņemta mirkli pirms Boba Sageta nāves

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/AFP/Scanpix

Publicēta pēdējā fotogrāfija, kas uzņemta vien dažas stundas pirms aktiera Boba Sageta nāves. 

Viesnīcas sulainis Orlando Nunezs stāsta, ka satika filmas "Pilna māja" aktieri, kad viņš atgriezās no uzstāšanās. Nunezs lūdza aktierim nofotografēties kopā ar viņu. 

Pēc fotogrāfijas uzņemšanas abi runāja dažas minūtes, tad Sagets devās uz savu viesnīcas numuriņu.

21 gadu vecais Nunezs stāsta, ka komiķim viņu tikšanās laikā nebija acīm redzamu traumu un viņa automašīna bija labā stāvoklī, izslēdzot jebkādas autoavārijas iespējas.

"Es neredzēju nekādus ievainojumus. Viņš bija tieši tāds, kādu es atcerējos, kad bērnībā redzēju viņu televizorā," stāsta Nunezs.

Jau ziņots, ka aktieris tika atrasts miris viesnīcas "Ritz-Carlton" numuriņā Orlando. Detektīvi neatrada vardarbības vai narkotiku lietošanas pazīmes.

"Mēs esam satriekti, apstiprinot, ka mūsu mīļotais Bobs šodien ir miris," teikts Sageta ģimenes paziņojumā.

"Viņš mums bija viss, un mēs vēlamies, lai jūs zinātu, cik ļoti viņš mīlēja savus fanus, uzstājoties un ar smiekliem pulcējot kopā dažādus cilvēkus.

Lai gan šobrīd lūdzam privātumu, aicinām jūs kopā atcerēties mīlestību un smieklus, ko Bobs ienesa pasaulē," tika teikts paziņojumā.

Vēlāk Sageta nāves cēloni publiskā paziņojumā apstiprināja viņa ģimenes locekļi: "Šo nedēļu laikā kopš Boba aiziešanas mūžībā esam bijuši pārņemti ar milzīgu Boba fanu mīlestības uzplūdu, kas mums ir bijis liels mierinājums un par ko mēs būsim mūžam pateicīgi.

Tagad, kad esam saņēmuši galīgos izmeklēšanas rezultātus, uzskatām, ka ir pareizi, ka fani to uzzina tieši no mums.

Konstatēts, ka Bobs ir miris no galvas traumas, asiņošanas smadzenēs. Izmeklēšanā secināts, ka viņš netīšām sasitis pakausi un, neko nedomādams, devies gulēt. Nekādas narkotikas vai alkohols nebija iesaistīts."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu