"Daru, mēģinu palīdzēt un raudu." Marijai Naumovai ar dzīvesbiedru izdevies palīdzēt Ukrainas bēgļiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Marija Naumova
Marija Naumova Foto: Paula Čurkste/LETA

Dziedātāja Marija Naumova izdevumam "Privātā Dzīve" atklāja, kā šajos grūtajos laikos cenšas palīdzēt ukraiņiem. 

Marija Naumova skaidro, ka tagad viņai darba ir pilnas rokas, jo ģimene uzņēmusies iniciatīvu palīdzēt karā cietušajiem.

"Mana vīra bizness saistīts ar transportu, un mums bija iespēja noorganizēt, ar ko bēgļus izvest no Ukrainas. Tagad organizēju, kurp uz Eiropu vest bēgļus. Meklēju vietas, kur viņus izmitināt, organizēju palīdzību. Man ir tāds kā dispečeres darbs – pieņemu zvanus no cilvēkiem, kuriem jāpalīdz, un arī no tiem, kas vēlas palīdzēt," skaidro dziedātāja.

Naumova uzskata, ka tas, kas notiek šobrīd Ukrainā, ir prātam neaptverami: "Pasaulē ik pa laikam karo, taču galvenais karš notiek mūsu sirdīs. Tur ir bērnības traumas, sāpes, negatīvisms... Tāds ir mans redzējums. [..]

Katru dienu raudu. Daru, mēģinu palīdzēt un raudu."

Dziedātāja sociālajos tīklos cilvēkus aicinājusi arī uz ikvakara meditācijām. "Viss ir vienots. [..] Tagad uzskatu – karš sākās tāpēc, ka gaisā ir sakrājies daudz negatīvās enerģijas. Mums jārada pozitīvais – ik brīdi jāatceras par mīlestību, jādomā gaismas pilnas, labas domas, jāvienojas lūgšanā un meditācijā," savu pārliecību atklāj dziedātāja.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu