Nikolass Keidžs pastāsta, kā izvērtusies divgalvaina dzīvnieka iegāde

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nikolass Keidžs
Nikolass Keidžs Foto: Wikimedia Commons

Amerikāņu aktieris Nikolass Keidžs (58) pazīstams ne tikai ar dalību populārās filmās, bet arī kā eksotisku dzīvnieku īpašnieks. Lai gan šobrīd aktieris rūpējās par kaķi, runājošu vārnu, bruņurupučiem un dažādām zivīm, pie viņa reiz nonācis unikāls dzīvnieks – divgalvaina čūska.

Žurnālam "GQ" Nikolass atklāj, ka viņa interese par dzīvniekiem izraisījusi arī amizantus gadījumus. 2007. gadā aktierim izdevies iegūt savā īpašumā ekskluzīvu dinozaura galvaskausu. Galvaskauss esot iegādāts par 250 tūkstošiem eiro, tomēr viņa prieks par trofeju bija īss. Izrādījies, ka retais galvaskauss nozagts no Mongolijas. Uzzinot par notikušo, varasiestādes galvaskausu konfiscēja.

Nikolass ekskluzīvā pirkuma izcelsmi nebija zinājis un labprātīgi to atdeva patiesajiem īpašniekiem.

Aktieris atklāj, ka pie viņa nonākusi arī divgalvaina čūska. Kādu nakti viņš sapņojis par ērgli ar divām galvām, pēc sapņa drīz vien saņēmis zvanu par divgalvainu čūsku. Keidžs iegādājās dzīvnieku, samaksājot 72 tūkstošus eiro. Tomēr arī šoreiz viņa pirkums izrādījās neveiksmīgs. Drīz vien atklājās, ka čūskas barošana ir sarežģīta – starp abām galvām jānovieto lāpstiņa, kura neļauj cīnīties par barību. Galu galā Nikolass dzīvnieku nodeva Audubonas zoodārzam. 

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu