UFC cīkstonim Masvidalam par bēdīgi slavenā Kovingtona iekaustīšanu restorānā draud nopietnas nepatikšanas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kolbijs Kovingtons un Horhe Masvidāls
Kolbijs Kovingtons un Horhe Masvidāls Foto: AFP/SCANPIX

UFC cīkstonim Horhem Masvidalam par Maiami restorānā sāktu kautiņu draud pamatīgas nepatikšanas, vēsta ārzemju mediji.

Horhe Masvidals un Kolbijs Kovingtons ir bijušie draugi, kuri laika gaitā kļuvuši par ienaidniekiem. Nesen "UFC 272" cīņu šovā starp abiem cīkstoņiem norisinājās MMA cīņa, kurā pārliecinošu uzvaru pēc tiesnešu lēmuma izcīnīja Kovingtons.

Pirms minētā dueļa Kovingtons, kurš jau ilgāku laiku savu skandalozo izteikumu dēļ ir iemantojis sliktu slavu, apsprieda Masvidala ģimeni un bērnus, norādot, ka 37 gadus vecais cīkstonis ir slikts tēvs.

Otrdien abi cīkstoņi tikās vēlreiz - kādā Maiami restorānā. Uz notikuma vietu tika izsaukta policija pēc tam, kad Masvidals uzbruka Kovingtonam. 

Ārzemju mediji ziņo, ka Masvidals bija tērpis džemperī ar kapuci un viņam uz sejas bijusi medicīniskā maska. Masvidals savam ienaidniekam negaidīti uzbrucis, kad Kovingtons mēģināja pamest restorānu. Masvidals izdarījis divus sitienus, nolaužot Kovingtonam zobu.

Masvidals bijis kopā ar vēl vairākiem vīriešiem, un Kovingtons pēc uzbrukuma devies atpakaļ restorānā, lai izsauktu policiju.

Pēcāk Masvidals pats savā "Instagram" kontā aicināja Kovingtonu parādīt savu seju, netieši apstiprinot, ka tik tiešām ir uzbrucis savam bijušajam draugam.

Tiek ziņots, ka Masvidalam par uzbrukumu un miesas bojājumu nodarīšanu Kovingtonam draud līdz pat pieciem gadiem ilgs cietumsods.

MMA komūna uz notikušo sociālajos medijos reaģēja atšķirīgi. Daļa cīkstoņu nosodīja Kovingtona neatbildēšanu par saviem vārdiem, kamēr citi nosodīja tieši Masvidala darbību.

Piemēram, Neits Diass par notikušo jokoja, vaicājot: "Kā Masvidalam izdevās nodot pašam sevi?"

Savukārt Masvidala bijušais pretinieks Bens Askrens savu sāncensi kritizēja: "Horhe runāja arī par manu ģimeni. Līdz ar to viņš šobrīd vairāk par visu ir divkosis. Pieņem faktu, ka tu zaudēji. Tā tas reizēm notiek."

Pats Kovingtons publiskajā telpā uz notikušo vēl nav reaģējis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu