Sestdienas horoskops: 26. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops sestdienai, 26. martam.

AUNS

Mājās valdīs miers un saticība, noskaņojums saulains. Laba diena sabiedriskām aktivitātēm, ballītēm un pasākumiem ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem.

VĒRSIS

Būsi kompānijas dvēsele – satikšanās ar draugiem dos daudz pozitīvu emociju. Ir taču pavasaris, kas sniedz vairāk optimisma. Diena lieliski izdevusies.

DVĪŅI

Apciemo tuviniekus vai ielūdz pusdienās. Patīkamas sarunas un domu apmaiņa. Sapratīsi, ka uz savējiem pilnībā vari paļauties. Tā drošā pleca sajūta un atbalsts ik pa laikam ir vajadzīgs.

VĒZIS

Svarīgas ģimenes lietas. Ja ir bērni, tad uzklausi un respektē viņu vēlmes un ieceres, atbalsti un palīdzi ar padomu. Attiecībās ar mīļoto cilvēku saskaņa un līdzīgs skatījums uz dzīvi.

LAUVA

Ģimene tev ļoti svarīga un kopā būšana rada daudz pozitīvu emociju. Kaut kas jāpadara mājas saimniecībā un tad jādodas dzīvē – uz pasākumu, amatnieku tirdziņu vai piknikā.

JAUNAVA

Brīvajiem ļaudīm pēkšņi, negaidīti kaislību virpuļi. Pāriem – romantiskas noskaņas un vēlme baudīt jaukus, sirsnīgus brīžus divatā. Pavasara vēsmas prātā un sirdī.

SVARI

Svarīga mājas dzīve. Šodien vajadzētu parosīties savā saimniecībā – sarīkot uzkopšanas talku, palutināt savējos ar kulinārijas šedevriem un saviesīgu ballīti.

SKORPIONS

Gaisā jūtams pavasaris un daba mostas. Sirdī romantiskas jūtas un labs laiks privātās dzīves sakārtošanai. Diena paies mīļā un sirsnīgā gaisotnē.

STRĒLNIEKS

No rīta mazliet paslinko, nesteidzīgi apdari mājas darbus un sarīko omulīgu pasākumu kopā ar tuviem cilvēkiem. Saviesīgās, intelektuālās sarunās laiks rit nemanot.

MEŽĀZIS

Pārskati pavasara garderobi. Vai drēbes nav kļuvušas knapākas? Arī tad, ja viss kārtībā, ļoti vēlamas kustīgas un aktivitātes. Izskrien krosiņu, nūjo, dodies garā pastaigā, izkustini divriteni.

ŪDENSVĪRS

Svarīga privātās dzīves tēma. Pāri var atsvaidzināt kopdzīvi, piešķiļot jaunu dzirkstelīti. Brīvajiem ļaudīm maigas mīlestības un romantikas noskaņas sirdī.

ZIVIS

Ar tēriņiem apdomīgi. Ja gribas palutināt savus mīļos, tāpat ir daudz variantu bez lieliem izdevumiem. Pagatavo ko gardu, aizbrauciet pie dabas, izejiet pastaigā pa pilsētu.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu