VIDEO Bertāns spēlē rezultatīvi "Mavericks" uzvarā pār "Lakers"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: AP/Scanpix

Trešdien, 30. martā, uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā izcīnīja Dāvja Bertāna pārstāvētā Dalasas "Mavericks" komanda.

"Mavericks" savā laukumā ar rezultātu 128:110 pārspēja Losandželosas "Lakers" basketbolistus.

Dāvis Bertāns šajā spēlē laukumā pavadīja 14 minūtes un 46 sekundes, atzīmējoties ar 14 punktiem (0/0 2p., 4/5 3p., 2/2 1p.) un piecām atlēkušajām bumbām. "Mavericks" ar Bertānu laukumā guva par pieciem punktiem vairāk nekā zaudēja.

"Mavericks" rindās ar "triple-double" atzīmējās Luka Dončičs - 34 punkti, 12 atlēkušās bumbas un tikpat rezultatīvas piespēles. Dalasiešu labā 12 vai vairāk punktus guva kopumā septiņi basketbolisti.

"Lakers" sastāvā šoreiz rezultatīvākais ar 28 punktiem bija aizsargs Maliks Monks, bet šosezon fanu nežēlastībā kritušais Rasels Vestbruks pievienoja 25 punktus, astoņas atlēkušās bumbas un sešas rezultatīvas piespēles.

Jāatzīmē, ka "Lakers" šajā mačā spēlēja bez Lebrona Džeimsa, kurš treneri nolēma atpūtināt. Tāpat Losandželosas vienība jau ilgāku laiku ir spiesta iztikt bez Entonija Deivisa, kurš ārstē potītes savainojumu.

"Mavericks" šobrīd ar 47 uzvarām 76 mačos ieņem 4. vietu Rietumu konferencē, no 3. vietā esošās Goldensteitas "Warriors" atpaliekot vien par vienu uzvaru. Savukārt "Lakers" ar šo zaudējumu noslīdēja jau līdz 11. vietai, kas nozīmē, ka viņi vairs neatrodas pat "play-in" zonā.

Nākamo spēli "Mavericks" aizvadīs naktī uz ceturtdienu, plkst. 2 naktī pēc Latvijas laika tiekoties ar Klīvlendas "Cavaliers".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu