Neveiklākās Zodiaka zīmes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Studio Romantic/ Shutterstock

Neveikls cilvēks jūtas neērti citu tuvumā un nezina, ko darīt ar savu ķermeni, kā arī smejas nepiemērotos brīžos. Sociālās situācijās viņi kļūst nervozi un atsvešināti. Uzzini, vai arī tu esi iekļuvis neveiklāko zīmju sarakstā!

1. Jaunava

Jaunavas pret sevi izturas ļoti kritiski, tādēļ viņas uzskata, ka arī apkārtējie cilvēki uztver viņas tāpat. Nepārtrauktā sajūta, ka kāds no malas Jaunavu nosoda, viņai liek justies neērti.

Pat tad, ja šī zīme būs jau iepriekš izdomājusi sarunu tematus un iespējamās atbildes uz dažādiem jautājumiem, Jaunavas mulsumā var pateikt kaut ko nepiemērotu. Šīs zīmes pārstāvji pārāk daudz domā, tādēļ nespēj atbrīvoties un parādīt pilnībā savu personību.

2. Zivis

Līdzīgi kā Jaunavas, arī Zivis savā galvā pavada pārāk daudz laika. Šīs zīmes pārstāvji ir lieli sapņotāji, tādēļ viņiem ir grūti piedalīties sarunās, jo, iegrimstot domās, pazaudē sarunas pavedienu.

Ja Zivis jūtas sāpinātas, viņas nezina, kā reaģēt uz notikušo, tādēļ rodas neveiklas situācijas. Šīs zīmes pārstāvji manāmi atšķiras no citām Zodiaka zīmēm, tādēļ viņas var justies neiederīgas. Šādās situācijās Zivīm sākas panika, jo viņas nezina, kā uzlabot nepatīkamo stāvokli.

3. Mežāzis

Vecmodīgais Mežāzis bieži vien jūtas neiederīgs savu vienaudžu vidū. Viņam piemīt vecmodīgi uzskati un patīk senatnīgi priekšmeti, tādēļ citu acīs viņi var šķist nedaudz dīvaini. 

Tomēr Mežāzis neapjauš to, ka mūsdienās neveiklība un citādība tiek uzskatītas par pozitīvām cilvēka kvalitātēm. Lai gan Mežāži cenšas sevi mainīt, taču viņiem tas neizdodas. Tieši otrādi - cenšoties sevi mainīt, neveiklība izpaužas vēl spēcīgāk. Mežāzim nevajag uztraukties par to, kādu iespaidu tas atstāj uz citiem.

4. Vēzis

Emocionālos Vēžus bieži vien var nejauši aizvainot. Vēži jūtas neveikli situācijās, kurās sastopas ar nepazīstamiem cilvēkiem. Šai zīmei nepatīk atrasties svešu cilvēku klātbūtnē, jo viņi bieži vien pasaka kādu nepatīkamu komentāru, kas Vēžiem liek zaudēt pašpārliecību. Ja Vēzis atrodas jaunos un nezināmos apstākļos, viņam var rasties grūtības runāt ar citiem cilvēkiem un uzturēt acu kontaktu. 

5. Auns

Karstasinīgie Auni bieži vien iesaistās nepatīkamos strīdos. Visticamāk, viņi būs tie, kuri pateiks kaut ko neiejūtīgu, konfrontējošu vai vienkārši nepareizu. Šī Zodiaka zīme neprot sevi cenzēt.

Ja Auns jūtas neērti, viņš ignorēs visas robežas, tādējādi saniknojot cilvēkus. Auni ir ļoti enerģiski. Ja enerģiju nevar lietot pozitīvā veidā, tad Auns kļūst nervozs, nemierīgs un neveikls. 

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu