Ko sola zvaigznes? Aprīļa mēneša horoskops

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Aprīlī vajadzētu ieplānot un paveikt svarīgus darbus. Astroloģiskais fons nekad nav absolūti ideāls, tāpēc jāizmanto tās iespējas, kuras ir. Darām, ko varam šomēnes, jo maijs solās būt sarežģītāks.

Jauniem darbiem piemērotākais periods ir no 4. līdz 14. aprīlim, kad Mēness augošā, auglīgā fāzē. Saimnieciskākie datumi 4., 8., un no 11. līdz 14. aprīlim. Vienīgi 7. un 8. aprīlī pastiprināta uzmanība pievēršama līgumiem un dokumentiem, savukārt sākot no 11. datuma nevajadzētu reģistrēt jaunus uzņēmumus. Tad izveidojas spriedzes kombinācija starp Sauli un Plūtonu, un firmas astroloģiskajā kartē tas nozīmē bankrota riskus. Šādi periodi atkārtojas, un ne jau visi uzņēmumi bankrotē, taču tiem krīzes pārvarēt ir grūtāk, nekā firmām ar labu horoskopu.

Katru mēnesi vērā ņemams ir arī laiks, kad Mēnesim pilnā fāze. Daudziem tas saviļņo emocijas, biežāk rodas strīdi vai jūtas plūst kā upe palu laikā. Šoreiz pilnmēness iekrīt Lieldienu brīvdienās – 16. aprīlī plkst. 21.55. Ap šo laiku dienu fonā mainās Svaru un Skorpiona zodiaka zīmju ietekme.

Iespējamas svārstīgas emocijas un jāsargās kādu aizskart, jo konflikti var kļūt dziļāki, nekā citā reizē. Un vispār – garajās Lieldienu brīvdienās, kas ilgs no 15.-18. aprīlim jācenšas izvairīties no strīdiem. Labi doties pie dabas, apmeklēt izklaides pasākumu, gadatirgus u.tml.

No astroloģiskā viedokļa aprīlī ir vēl divi ļoti svarīgi datumi.

29. aprīlī Plūtons sāk īpašo retrogrādo kustību. Viņa "aizbildniecībā" ir globālās tēmas. Iespējams varas struktūru "apmulsums" un pārbīde. No vienas puses, varas izpausmes it kā atslābst, no otras – dažādi kontroles procesi var kļūt iracionālāki. Tiek uzskatīts, ka šajā laikā nav vēlami lieli naudas darījumi. Var bremzēties naftas bizness, kodolenerģētikas jautājumi u.tml. Retrogrādā stāvoklī Plūtons atradīsies līdz 9. oktobrim.

30. aprīlī vēlā vakara stundā būs Saules aptumsums Vērša zodiaka zīmē, kurā atrodas arī Urāns. Konservatīvās vērtības (Vērsis) pret novatorismu (Urāns). Ar šo sakās tā dēvētais starp aptumsumu „koridors, kurš noslēgsies 16. maijā ar Mēness aptumsumu. Vajadzētu dzīvot rāmi un mierīgi.

AUNS

Zvaigznes rāda labvēlīgu vaigu, lai tu ķertos pie jauniem projektiem, kas sola bankas konta papildinājumus jau tuvākajā nākotnē. Aprīlis ļoti piemērots finanšu darījumiem, jaunu iespēju meklējumiem, projektu rakstīšanai. Ja tev ir „pūrā” noglabātas kādas senas idejas, tad vari celt tās dienasgaismā. Jo radošāk, jo labāk. Un neklausi nevienu – agrāk teica „trakajiem pieder pasaule”. Radoši riski atmaksāsies. Ja nu par kaut ko ļoti šaubies, tad pajautā viedokli tuviem draugiem. Darbu gūzmā jāatceras arī par atpūtu, vislielākais prieks no āra ballītēm vai pārgājieniem.

VĒRSIS

Līdz ar pavasara atnākšanu Vērsis kļūst aizvien optimistiskāks un enerģiskāks. Sajutīsi spēku pieplūdumu un vēlmi darboties. Daudzas ieceres tiešām izdosies. Tikai pie viena nosacījuma: ja iepriekš viss labi izplānots. Bet tu jau ar’ savā dziļākajā būtībā neesi nekāds „karstas putras strēbējs”. Kopumā ar ienākumiem būsi apmierināts. Tikai esi uzmanīgs, parakstot dokumentus: pārliecinies vai tev viss skaidri saprotams līdz pēdējai niansei. Labs laiks profesionālajai izaugsmei un pozitīvām pārmaiņām sirdslietās. Vienīgi pašam jātiek skaidrībā, ko vēlies.

DVĪŅI

Domas un idejas drūzmējas galvā, nomainot cita citu. Ļoti ražīgs laiks intelektuālajam darbam un visam, kur nepieciešams prāta potenciāls, loģika un racionāli argumenti. Reizumis gan var nākties pastrīdēties un pierādīt savu taisnību, bet tā nebūs problēma. Šis mēnesis pilns ar saviesīgām un sabiedriskām aktivitātēm. Kāds būs iniciators draugu ballītei vai klases salidojumam, kāds ar sirdi un dvēseli iesaistīsies labdarības akcijās. Turklāt sabiedrisku aktivitāšu laikā var uzdzirkstīt simpātijas. Bet, ja esi ar kādu kopā, tad rosība nāks par labu attiecībām.

VĒZIS

Droši uz priekšu! Patlaban spēcīgs ceļavējš burās – savu karjeras vai biznesa kuģi ar stingru roku vadīsi pretī mērķim. Iespējas paplašināt darbošanos, nomainīt darbības sfēru un palielināt ienākumus. Savā jomā būsi autoritāte un citi labprāt taujās padomu. Kā jau bieži tavā dzīvē, uzradīsies arī cilvēki, kas gribēs, lai palīdzi praktiski. Neatsaki, bet atceries pats par savām interesēm. Nedēļas nogalēs rūpēsies par ģimeni un labprāt satiksies ar draugiem. Brīvajiem ļaudīm iespējama intriģējoša iepazīšanās. Ja iegadās vairāk brīva laika, vari ieplānot nelielu ceļojumu.

LAUVA

Pavisam tuvu ir zvaigžņu stunda darbā vai biznesā. Protams, tāpat vien nekas rokās nedodas - būs jāpieliek pūles, jānāk klajā ar idejām, vajadzēs domubiedrus un kādam projektam, iespējams, arī sponsorus. Dari, rīkojies un nesatraucies, ja procesa gaitā kaut kas pēkšņi mainās. Tikai ir ļoti svarīgi, kas ir tie cilvēki, ar kuriem kopā doties pretī mērķim. Kādam iespējama sekmīga sadarbība ar ārzemēm. Brīvajā laikā pirmajā vietā ģimene – rūpēsies, apčubināsi un ar savējiem jutīsies vislabāk. Ja iespējams, vari doties arī nelielā izbraucienā. Brīvajiem ļaudīm ceļā iespējama iepazīšanās.

JAUNAVA

Daudzām Jaunavām ir vēlmē mācīties un mācīties, jo galva gaiša un dažādas zinības dzīvē noder. Aprīlis ļoti piemērots, lai pieteiktos kursos, piedalītos tiešsaistes semināros, lasītu un meklētu noderīgu informāciju. Zināšanas palīdzēs karjerā, un arī citiem varēsi sniegt vērtīgus ieteikumus. Sekmīgs laiks arī tiem cilvēkiem, kam darbība saistās ar ārzemēm vai starptautiskiem projektiem. Privātajā dzīvē daudz uzmanības paņems ģimenes lietas. Iespējams, jāpalīdz atrisināt kādi nopietni jautājumi. Ja esi brīvs, tad pavasaris iesildīs sirdi un mudinās domāt par iepazīšanos.

SVARI

Daudz domāsi – gan par globālām lietām, gan par to, kas notiek sadzīvē. Būs daudz jautājumu, uz kuriem jārod atbildes. Tāpēc atrodi brīžus vienatnei, lai sakārtotu domas, apkopotu informāciju un nesteidzīgi pieņemtu lēmumus. Labs palīgs būs gan intuīcija, gan tavas iedzimtās diplomāta spējas. Sapratīsi, kas kuram prātā un kā ar kuru runāt. Darbā idejas un enerģija, kas nodrošinās panākumus. Ja kaut kas nav pa prātam, tad maini darbu. Ļoti svarīga ģimenes un sirdslietu tēma. Pēc iespējas vairāk centīsies būt kopā ar savējiem. Brīvajiem ļaudīm iepazīšanās ar vētrainām kaislībām.

SKORPIONS

Mēs reizumis nokļūstam situācijās, ar kurām dzīve vēlas ko iemācīt. Šomēnes individuālistam Skorpionam nāksies respektēt citu viedokli, un būs jātiek galā ar domu, ka zini visu vislabāk. Drīz vien sapratīsi, ka kopīgs darbs nes augļus, un ir iespējas gan paplašināt spēles laukumu, gan labāk nopelnīt. Kad darba cēlieni beidzas, tad sirdī pavasaris un prātā nerātnas dēkas. Ja esi brīvs, ir iespējas iepazīties un baudīt romantiskus brīžus. Arī pāriem attiecībās jauna dzirksts – ja būsi gatavs to piešķilt. Pārsteidz mīļoto ar elegantām vakariņām restorānā vai kādu no sirds dāvātu greznumlietu.

STRĒLNIEKS

Atkal jātraucas no viena darba pie nākamā, jāglābj situācijas, projekti, jāpalīdz kolēģiem vai sadarbības partneriem. Tu esi gandrīz vai kā „perpetuum mobile” – mūžīgais dzinējs. Uz dažām situācijām varbūt reaģēsi emocionālāk nekā vajadzētu, bet neviens to neņems ļaunā. Svarīga arī privātā dzīve. Ja esi plānojis kādus svarīgus saimniecības darbus, tad jāatrota piedurknes un jāķeras klāt. Aizraujoši piedzīvojumi sirdslietās. Prieku sagādās romantiski pasākumi un izbraucieni nedēļu nogalēs, bet brīvajiem ļaudīm iepazīšanās saistībā ar ārzemju tēmu.

MEŽĀZIS

Ļoti piepildītas dienas – daudz pienākumu gan mājās, gan darbā. Vajag paspēt gan lietišķās lietas saorganizēt, gan par saviem mīļajiem parūpēties. Tev daudz enerģijas un viss ies no rokas. Lielisks laiks, lai realizētu iepriekš izplānotus biznesa projektus un atrastu domubiedrus. Bankas kontā tīkams „cipars”, kas nopelnīts ar nopietnu darbu. Brīvajā laikā pievērsies mājas saimniecībai. Vari ieplānot pavasara talku un aicināt palīgos draugus. Ģimenē sirsnība un saticība, bet brīvajiem ļaudīm sirdī ilgas pēc romantikas. Atver sirdi mīlestībai.

ŪDENSVĪRS

Viss ir lieliski? Vai viss ir slikti?... Garastāvoklis mainīgs, un domas spēji šaudās. Ja dvēselē ieskanas skumīga stīga, tad dari to, kas uzlabo omu. Lasi, skaties iedvesmojošas filmas, pievērsies sportiskām aktivitātēm. Kad optimisms atgriezies, tad ķeries pie nopietniem darbiem. Tev var būt lieliskas idejas par peļņu, ir radoša pieeja un enerģija realizēt dažādus interesantus un ienesīgus projektus. Iespējama arī ārvalstu partneru piesaiste. Būsi ļoti aizņemts darbos un attiecību tēmai atliks mazāk laika. Tomēr novārtā to atstāt nevajadzētu.

ZIVIS

Prāts atvērts jaunām zināšanām un ir vērts atkal kaut ko mācīties – neatkarīgi no tā, cik tev gadu, kāda izglītība vai darba pieredze. Internetā pieejami dažādi interesanti un noderīgi tiešsaistes kursu piedāvājumi. It īpaši vērtīgi būtu papildināt iemaņas tehnoloģiju jomā, kas strauji attīstās. Iespējamas arī jaunas idejas par ienākumu palielināšanu. Sirdslietās daudz emociju, pat pārāk daudz. Attiecībās ar otro pusīti var rasties domstarpības, bet ļoti iespējams ne tāpēc, ka tām ir reāls un racionāls iemesls. Pirms apvainoties vai kaut ko pārmest – mēģini no sirds izrunāties.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu