FOTO un VIDEO ⟩ Daugavpilī avarējušas piecas automašīnas. Cietuši pieci cilvēki

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Dmitry Kalinovsky/Shutterstock

Šodien piecu auto sadursmē Daugavpilī cietuši pieci cilvēki, informēja Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Lāsma Kursīte.

Ap plkst.11.30 Daugavpilī, Daugavas ielā, notika vairāku transportlīdzekļu sadursme, kuras rezultātā piecas personas guva dažāda smaguma miesas bojājumus. Kopumā ceļu satiksmes negadījumā iesaistīti pieci transportlīdzekļi.

VP skaidro notikušā apstākļus.

Savukārt pilsētas Pašvaldības policijas videonovērošanas kameras fiksējušas, ka kāda "Audi" markas vieglā automašīna, traucoties lielā ātrumā, aizķēra pretī braucošu transportlīdzekli, kā rezultātā sagriezās un uztriecās priekšā braucošajam "Volkswagen". Trieciena rezultātā tika bojāti abi transportlīdzekļi un cieta tajos braucošie cilvēki, tāpat automašīnu trieciena rezultātā radušās atlūzas nodarīja bojājumus vēl vairākiem transportlīdzekļiem.

Lai atbrīvotu cietušos no avarējušajiem transportlīdzekļiem, uz notikuma vietu bija jāizsauc Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieki.

Daugavpils Pašvaldības policija vēlreiz atgādina satiksmes dalībniekiem par nepieciešamību stingri ievērot ceļu satiksmes noteikumus, it īpaši tas attiecas uz atļauto braukšanas ātrumu, lai izvairītos no ceļu satiksmes negadījumiem.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta vadītāja Liene Cipule mikroblogošanas vietnē "Twitter" informē, ka negadījuma vietā strādāja četras dienesta brigādes. Pieci pacienti hospitalizēti Daugavpils reģionālajā slimnīcā, bet vēl divi apskatīti uz vietas un no hospitalizācijas atteicās.

Video:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu