Hjū Džekmens sazvanījies ar septiņus gadus vecu bēgli no Ukrainas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Scanpix/ AFP

Pasaulē ir daudz cilvēku, kuri cenšas atrast veidus, kā palīdzēt Ukrainas iedzīvotājiem. To starpā ir arī slavenības. Filmas "Vilknadzis" aktieris Hjū Džekmens (53) dalījies stāstā par kādu mazu ukraiņu zēnu, kurš viņam uzdāvināja īpašu mākslas darbu. 

Džekmens vietnē "Instagram" dalījies ar foto, kurā redzams bērna zīmējums - Vilknadža (Wolverine) attēlojums. Aktierim seko desmitiem miljoni fanu, kuriem viņš vēlējies atgādināt par humanitāro krīzi Ukrainā un nevainīgajiem iedzīvotājiem, kuri cieš no karadarbības.

Zem attēla Džekmens rakstīja: "Lūdzu, pasveiciniet manu jauno (ļoti drosmīgo) draugu Kostju. Viņam ir 7 gadi. Tikai pirms pāris stundām viņš nokļuva "UNICEF Blue Dot" centrā Rumānijā, aizbēdzis no mājām Ukrainā. Viņš uzzīmēja šo attēlu, Vilknadzi. Ir saskatāma nepārprotama līdzība, vai ne?"

Aktieris dalījies ar video, kurā redzams zvans ar vienu no brīvprātīgajiem un mazo zēnu. Viņš atzīst, ka ļoti pārdzīvo notikumus Ukrainā un viņa sirds sāp par bērniem, kuri cietuši no kara. "Katru reizi, kad bērni ir spiesti pamest mājas kara dēļ, mūsu sirds sāp. Mana sirds sāp par viņiem visiem. Tomēr saruna ar "UNICEF Blue Dot" brīvprātīgo Jūliju man deva cerību," raksta aktieris. 

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu