"Tu biji mans elks, bet tagad esi niecība." Krievijā strādājošā ukraiņu futbola leģenda izpelnījies asu kritiku no bijušā kolēģa

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Kritiku no bijušā komandas biedra Ukrainas valstsvienības rindās Andrija Jarmoļenko izpelnījies bijušais izlases kapteinis Anatolijs Timoščuks.

Visvairāk maču izlasē aizvadījušais Timoščuks, kurš savulaik pildīja arī valstsvienības kapteiņa lomu, joprojām turpina darbu Krievijas premjerlīgas komandā Sanktpēterburgas "Zeņit".

Timoščuks darbu ar Krievijas enerģētikas giganta "Gazprom" sponsorēto "Zeņit" turpināja arī pēc Krievijas noziedzīgā režīma iebrukuma Ukrainā, neskatoties uz faktu, ka Krievijas sporta līgas tobrīd pameta lielākā daļa ārzemju sportistu.

Bijušais Ukrainas izlases kapteinis, kurš ar šo godu laukumā devās 144 reizes, kopš karadarbības sākumu izpelnījies plašu kritiku. Timoščuka bijušais kolēģis valstsvienībā Jarmoļenko sarunā ar "Zorya Londonsk" pastāstījis par savu sarunu ar bijušo kapteini.

"Vaicāju viņam: "Kā tu spēj pagulēt?" Viņš atbildēja, ka nespēj. Tad viņš man piezvanīja. Es viņam teicu: "Tu biji mans elks, bet tagad tu esi niecība"," atcerējās Jarmoļenko.

Sarunas nobeigumā Jarmoļenko bijušo kolēģi pasūtījis trīs mājas tālāk, Timoščuks atbildējis ar to pašu un nolicis klausuli.

Timuščuks ne tikai turpina darbu "Zeņit" komandā, bet arī nav nācis klajā ar komentāriem par karadarbību Ukrainā. 

Ukrainas Futbola asociācija ir mēģinājusi panākt Timoščuka trenera licences anulēšanu, kā arī Ukrainas futbola līgā izcīnīto titulu atņemšanu, bet līdz šim tas viņiem nav izdevies. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu