Ceturtdienas horoskops: 26. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Horoskops ceturtdienai, 26. maijam. 

AUNS

Gribas, lai ir kārtība! Taču norises darbā uztver mierīgi, necenties „taisīt revolūciju” un nestrīdies ar priekšniecību - gan viss sakārtosies. Laba diena jaunām idejām.

VĒRSIS

Šodien centies notikumos un cilvēkos vairāk saskatīt labo. Ja būsi pūcīgs un pārāk kritisks, darbi bremzēsies un arī attiecības ar līdzcilvēkiem veidosies sarežģīti.

DVĪŅI

Sargies no stresa un mēģini apvaldīt emocijas. Ja paļausies mirkļa noskaņām, vēlāk varbūt pats ar sevi būsi nemierā. Tajā pašā laikā nevajadzētu ignorēt intuīciju, kas šo un to pateiks priekšā.

VĒZIS

Šodien darbs nav prātā. Pavasaris liek sirdij pukstēt straujāk, un var aktualizēties sirdslietu tēma. Ja esi viens, atver sirdi mīlestībai. Dzīve var uzdāvāt romantiskus brīžus.

LAUVA

Var izveidoties veiksmīga sadarbības ar ārzemēm – gan lietišķā, gan privātā jomā. Iespējams, jāmeklē partneri aiz Latvijas robežām. Derētu sazināties ar radiem vai draugiem svešumā.

JAUNAVA

Darbā esi precīzs, visu rūpīgi pārbaudi un uzklausi citus viedokļus. Nav vienas vienīgās patiesības. Iespējamas neskaidras situācijas, tāpēc pārliecinieties vai ar kolēģiem runā vienā valodā.

SVARI

Pret profesionālajiem pienākumiem attiecieties nopietni un atbildīgi, panākumi nenāks strauji, bet būs stabili. Daudz kas atkarīgs no tavas elastības un spējas darboties radoši.

SKORPIONS

Sekmīgi veidosi lietišķos kontaktus un risināsi biznesa sarunas. Var pavērties labas iespējas stabilizēt un uzlabot finanšu stāvokli. Peļņa nebūs ātra, toties stabila ilgtermiņā.

STRĒLNIEKS

Labi orientēsies situācijās un cilvēkos, bet ne viss, ko saredzēsi, tev būs pieņemami. Netērē laiku, lai kādu pārliecinātu vai pāraudzinātu. Padomā, kas svarīgs paveicams un ķeries pie darba.

MEŽĀZIS

Neraugoties uz dažādām sīkām, sadzīviskām problēmām no tevis staros optimisms un pievilcība. Ar pozitīvismu aizrausi citus un liksi saprast, ka dzīve ir skaista.

ŪDENSVĪRS

Rēķini līdzi ienākumiem un izdevumiem, lai nesanāk pārtēriņš. Garastāvoklis un iekšējās sajūtas lielā mērā būs atkarīgas no materiālās stabilitātes un bankas konta stāvokļa.

ZIVIS

Darbā atbildīgi pienākumi, bet tu sekmīgi tiksi galā. Ja sākotnēji viss nenotiek tā, kā tu vēlētos, bruņojies ar pacietību. Vai arī – meklē jaunus, kreatīvus risinājumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu