VIDEO ⟩ Kauguros nakts vidū izceļas pamatīgs masveida kautiņš

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Kauguros nakts vidū netālu no daudzstāvu mājas Skolas ielā starp vietējiem iedzīvotājiem izcēlās konflikts, vēsta raidījums "Degpunktā".

Tieši pie soliņa, kas atrodas pie sabiedriskā transporta pieturas Kauguros, naktī risinājās vairāku vīriešu konflikts, kas vēlāk pārrauga kautiņā. Apkārtējie, kuriem kliedzieni iztraucēja mieru, atceras, ka īsti strīda iemesls neesot bijis skaidrs.

Kāds no apkārtējiem iemūžināja kašķi brīdī, kad pie skaļās kompānijas piesteidzās policisti. Likumsargu klātbūtne gan skandalētājus līdz galam nenomierināja.

Tomēr policistiem izdevās savaldīt trakotājus, un konflikts beidzās. Iesaistītajiem vienam pret otru nebija pretenziju, un iesniegumu rakstīt viņi nevēlējās. Pēcāk bariņš izklīda. Jau no rīta policijas ekipāžu uz Skolas ielu nācās saukt atkārtoti, tikai jau vairāku automašīnu īpašniekiem, kuriem ķīviņā iesaistītie braucamrīkus sabojāja.

Raidījums vēsta, ka skandalētāji ir vietējie - Slokas un Kauguru iedzīvotāji. Neoficiāli zināms, ka konflikts tika izbeigts tikai policistu klātbūtnē, taču patiesībā galvenie trača varoņi esot solījuši atriebties.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu