Svētdienas horoskops: 19. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Horoskops svētdienai, 19. jūnijam. 

AUNS

Daudz pienākumu mājās. Sadali darbus proporcionāli visiem ģimenes locekļiem. Pēc tam ielūdz ciemos mīļus draugus - saviesīgas sarunas un tusiņš dos enerģiju.

VĒRSIS

Burvīgs laiks mīlestībai, attiecību veidošanai un spodrināšanai. Ja tev ir otrā pusīte, iepriecini viņu ar romantisku pasākumu. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt tikšanos ar jauku cilvēku.

DVĪŅI

Svarīga privātā dzīve. Labprāt pavadīsi laiku kopā ar mīļoto. Vari iekārtot mājokli, uzlabot interjeru un ielūgt ciemiņus. Brīvajiem ļaudīm iespējama intriģējoša tikšanās.

VĒZIS

Sirdslietās pārdomu un vērtēšanas laiks. Jātiek skaidrībā par savām vēlmēm. Ģimenes cilvēkiem nopietni mājas darbi un risināmi pedagoģiskie jautājumi. Respektē bērnu vēlmes un ieceres.

LAUVA

Svarīgi pienākumi mājās, dalies tajos ar citiem ģimenes locekļiem. Privātajā jomā dzīve var uzdāvāt romantiskus piedzīvojumus. Būsi šarmants un pievilcīgs, un cilvēki neslēps simpātijas.

JAUNAVA

Piemērota diena mājokļa labiekārtošanai, dārza darbiem un eksperimentiem virtuvē. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās, kas nesīs līdzi aizraujošus piedzīvojumus.

SVARI

Pirmajā vietā mājas darbi un ģimenes pienākumi. Iesaisti savējos mājas un dārza sakopšanā un pēc tam sarīko nelielu ballīti ar grilu un atspirdzinošiem kokteiļiem.

SKORPIONS

Pārdomas saistībā ar privāto dzīvi. Ja viedokļi atšķiras, esi tolerants pret otrās pusītes domām. Ja šobrīd esi viens, tad padomā, ko pats dari un kāda ir tava attieksme pret attiecību veidošanu.

STRĒLNIEKS

Daudz domāsi par sirdslietām un vēlēsies sarīkot kopā ar mīļoto pasākumu, kas satuvina. Dodieties izbraucienā pie dabas vai pavadiet romantisku vakaru kādā viesu namiņā klusā dabas nostūrī.

MEŽĀZIS

Labs laiks saimnieciskiem darbiem mājās. Pārkārto, uzlabo, maini, bet mājiniekus iesaisti tikai tik, cik viņi vēlas. Ja mēģināsi kaut ko uzspiest, izcelsies strīdi.

ŪDENSVĪRS

Ja tev nav savas otrās pusītes, tad labs laiks, lai satiktu cilvēku, ar kuru kopā tālāk iet pa vienu ceļu. Savukārt ģimenes cilvēkiem attiecībām vajadzētu piešķilt jaunu dzirkstelīti. Nost ar rutīnu!

ZIVIS

Mīlestības saites un jūtas kādu vedinās tālumā, ja ne reāli, tad domās. Ja esi ar kādu kopā, attiecībām par labu nāks izbrauciens vai kāda pasākuma apmeklējums.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu