Traģiski bojā gājušā DĀR boksera pēdējās cīņas pretinieks apsver pašnāvību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dienvidāfrikas bokseris Sifesile Mtungva apsver izdarīt pašnāvību pēc tam, kad nesenajā cīņā no ringā gūtajiem savainojumiem mira viņa pretinieks Simiso Butelezi.

Aizvadītajā nedēļā cīņas sporta pasaules uzmanību piesaistīja kāds video, kurā redzams, ka Dienvidāfrikas bokseris Ssimiso Butelezi pēc sitienu apmaiņas pie virvēm sāk boksēties pret gaisu. 

Diemžēl dažas dienas vēlāk slimnīcā izdzisa Butelezi dzīvība. Kā nāves cēlonis  tiek minēts asinsizplūdums 24 gadus vecā boksera smadzenēs.

Butelezi pretinieks viņa liktenīgajā cīņā Mtungva sarunā ar "Sowetan Live" atklājis, ka sociālo mediju lietotāji un pat kaimiņi uzskatot viņu par slepkavu. Mtungva pēc traģiskā notikuma ir izdzēsies no visām sociālo mediju platformām.

"Kad Simiso nonāca slimnīcā, pār mani gāzās kritikas un apvainojumu viļņi, kas sasniedza pavisam citu līmeni, kad viņš nomira. Pat mani kaimiņi ir publiskojuši ļoti neglītas ziņas par mani. Es vairs nevaru justies droši. Es nenogalināju Simiso. Mēs aizvadījām boksa maču, bet tas nebija dzīvības vai nāves jautājums," sacīja Mtungva.

"Es to vairs nespēju paciest. Man ir atlicis tikai viens - es sevi nogalināšu," piebilda vieglā svara bokseris.

Mtungva arī sacīja, ka šī cīņa bijusi iespēja viņam un viņa ģimenei sākt labāku dzīvi. Tā vietā viņam šobrīd esot bail par savu un tuvinieku drošību. Viņš neesot varējis apmeklēt Butelezi bēres, jo baidījies par savu drošību.

"Mani nodēvēja par slepkavu. Tikpat labi tas varēju būt es," nobeigumā noteica bokseris.

Mtungva savas profesionālās karjeras laikā ir izcīnījis septiņas uzvaras, piedzīvojot divus zaudējumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu