Sestdienas horoskops: 2. jūlijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Horoskops sestdienai, 2. jūlijam. 

AUNS

Šodien būsi ar sevi ļoti apmierināts. Spogulis rādīs tīkamu ainu, un par piekrišanas trūkumu nebūs jāsūdzas. Dodies saviesīgās izklaidēs ar draugiem un tuviem cilvēkiem.

VĒRSIS

Laiks ballītēm un izklaidēm! Satiecies ar foršiem cilvēkiem, dodies izzinošā ekskursijā. Vakarā dejas klubā vai saviesīga un romantiska pasēdēšana zem zvaigžņotām debesīm.

DVĪŅI

Dodies nelielā ceļojumā ar aizraujošu kultūras programmu. Tāpat arī labs laiks arī festivālu un brīvdabas pasākumu apmeklējumiem. Vakarā romantiskas noskaņas.

VĒZIS

Izej sabiedrībā, apmeklē pasākumu, koncertu, festivālu. Radošas aktivitātes iedvesmos un dos iespēju iepazīt interesantus cilvēkus. Kāda tikšanās liks gremdēties romantiskos sapņos.

LAUVA

Sirds ilgojas pēc tālām eksotiskām zemēm, palmu paēnas vai piramīdām tuksnesī. Ja atvaļinājums, - tad jābrauc. Taču pikniks savā dārzā vai tikšanās ar draugiem klubā arī iedvesmos.

JAUNAVA

Aizbrauc pie dabas vai paklejo pa pilsētu, būs pozitīva enerģija. Svarīga arī privātā dzīve un attiecības ar otro pusīti. Izrunājies par to, kas būtisks, un nestrīdies par sīkumiem.

SVARI

Jaunas vēsmas var ienākt sirdslietu jomā. Nepieņem sasteigtus lēmumus, ja sirds tev teic ko vienu, bet prāts ko citu. Vajag brīdi pārdomām, lai saprastu, kur ir tas līdzsvara punkts.

SKORPIONS

Ar prieku nodosies saimniecības darbiem, taču arī izkustēties vajadzētu. Ja ne pārgājienā vai izbraucienā ar divriteni, tad vismaz garākā pastaigā, atceroties ieslēgt soļu skaitītāju.

STRĒLNIEKS

Labs laiks visdažādākajiem izziņas procesiem: lasi, meklē interesējošās tēmas tīmeklī, izpēti, kur varētu būt kādi kursi. Interese par garīgām un filozofiskām.

MEŽĀZIS

Mājās atbildīgi pienākumi un saimniecības darbi, taču pārāk ar tiem apkrauties nevajadzētu. Daudz svarīgāka pievēršanās attiecību tēmai un tikšanās ar draugiem.

ŪDENSVĪRS

Šo dienu pavadi kopā ar savējiem, sarīko dārza svētkus, uzklāj pusdienu galdu radiem un draugiem. Svarīga attiecību tēma un harmonija itin visā.

ZIVIS

Atpūties un apdomā nākotnes plānus vai arī dodies jaukā kompānijā kaut kur pie dabas. Svarīga būs attiecību tēma. Novērtē, ja līdzās ir cilvēks, uz kuru var paļauties.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu