Svētdienas horoskops: 3. jūlijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Horoskops svētdienai, 3. jūlijam.

AUNS

Attiecību jomā sirsnīga un emocionāli piepildīta diena, kad sapratīsieties no viena acu skata. Savukārt brīvajiem ļaudīm iespējama aizraujoša satikšanās.

VĒRSIS

Mīlestība sildīs sirdi un kādam dzīve var uzdāvāt aizraujošus, romantiskus piedzīvojumus. Par tiem gan nevienam nestāsti, lai neizceļas baumas. Kāda citiem daļa!

DVĪŅI

Pirmajā vietā mājas dzīve, un vislabāk jutīsies ierastā vidē kopā ar savējiem. Apdarīsi ikdienas darbus, parūpēsies par košumdārzu, ja arī tās ir tikai dažas puķu kastes uz balkona.

VĒZIS

Nekur nav tik labi kā savās mājiņās... Taču reizēm pārņem ilgas pēc jaunām tālēm un apvāršņiem. Sāc plānot atvaļinājumu vai kādu tālāku izbraucienu turpmākajām brīvdienām.

LAUVA

Vajadzētu izkustēties kaut kur ārpus mājas, iziet pastaigā, iepirkt to, kas nepieciešams jaunajā nedēļā. Taču iepērkoties esi apdomīgs un pārāk neļaujies atlaižu vilinājumam.

JAUNAVA

Prāts jau aizņemts ar darbiem, bet vajag tomēr izbaudīt brīvdienu. Sēdies mašīnā vai uz divriteņa un paceļo pa sakaistām un interesantām vietām. Būs emocionālais pacēlums.

SVARI

Gādā par saskaņu mājas, pievērsies bērnu vajadzībām un sazinies ar tuviniekiem. Attiecībās ar mīļoto svarīga stabilitāte un stiprā pleca sajūta līdzās. Ģimeniski pozitīva diena.

SKORPIONS

Pārdomas saistībā ar privāto dzīvi – ja viedokļi atšķiras, esi tolerants. Ja šobrīd esi viens, tad padomā par attieksmi pret attiecību veidošanu. Iespējams, tajā kaut kas ir jāmaina.

STRĒLNIEKS

Pirmajā vietā mājas dzīve. Atklāsies, ka pirms jaunās nedēļas steidzami paveicami kādi saimniecības darbi, vai jāpalīdz kādam tuviniekam ar padomu vai praktiski.

MEŽĀZIS

Ģimenes cilvēkiem jārūpējas, lai otrā pusīte nepaliek bez uzmanības. Atrodi brīdi sirsnīgai sarunai. Brīvajiem ļaudīm iespējama nejauša, interesanta iepazīšanās.

ŪDENSVĪRS

Uzmanies no konfliktiem, kas izceļas uz līdzenas vietas, faktiski – ne par ko. Ja tev ir mīļotais cilvēks, jācenšas izprast vienam otru, jo attiecības ir tāda lieta, kur piedalās divi.

ZIVIS

Pievērsies mīļotajam hobijam vai sportiskām aktivitātēm – nūjošana gar jūru, golfs, teniss, atpūta pie ūdeņiem, vai vienkārši nekā nedarīšana ļaus atpūsties pirms nākamā darba cēliena.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu